Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Se întoarce Reghecampf la FCSB? Dezvăluiri de ultimă oră: "Este alături mereu de Gigi Becali"

EXCLUSIV | Se întoarce Reghecampf la FCSB? Dezvăluiri de ultimă oră: "Este alături mereu de Gigi Becali"galerie foto

FCSB

Comentarii

Anamaria Reghecampf a vorbit la Telekom Sport despre sosirea lui Toni Petrea la FCSB, dar şi despre posibila revenire a lui Laurenţiu Reghecampf la echipa lui Becali.

Chiar Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea, actualul secund al lui Reghecampf la Al Wasl, va fi antrenorul lui FCSB din sezonul viitor.

Soţia lui Reghecampf, Anamaria a vorbit în emisiunea Sport Report despre relaţia familiei Reghecampf cu patronul grupării "roş-albastre", şi totodată a anunţat şi negocierile cu Thomas Neubert: "Eu cred că totul o să fie ok. V-am mai spus, cred că lumea a înţeles relaţia pe care o avem cu Gigi Becali, de respect şi prietenie. Întotdeauna când ne va cere ajutorul, vom fi alături de el. Se discută şi cu Neubert”.

Anamaria susţine că Laurenţiu Reghecampf nu se va întoarce la FCSB şi că este legat de Al Wasl, echipa pe care o conduce în Emiratele Arabe Unite. 

”Laur are contract, are o relaţie extraordinară cu oamenii de acolo, au format o familie. Nu s-a pus problema să plece de acolo. Reghe nu dă târcoale, nu pândeşte antrenori. Nu a avut nevoie niciodată de aşa ceva, şi nu e la cheremul nimănui. Nu are cum să vină, dar este alături mereu de Gigi Becali”, a mai declarat Prodan. 

 

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul oficial

"Reghe mi-a zis că mă ajută oricând, dar poate vine altcineva de la el. Poate vine Toni! Toni Petrea! Unul dintre secunzii lui Reghe! Principal, secund, nu ştiu încă, dar el cred că vine! Poate vine şi din sezonul ăsta, ce mai e de jucat, dar trebuie să-şi rezolve lucrurile acolo. Să-şi rezolve situaţia!", declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Toni Petrea şi-a început cariera de antrenor la Snagov, în 2011, iar apoi l-a urmat pe Laurenţiu Reghecampf în Liga 1, la Chiajna şi FCSB. Apoi, Reghe şi stafful său au făcut pasul spre zona Golfului, la Al Hilal, Al Wahda şi, în prezent, la Al Wasl.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampffcsb 

viewscnt
Articole similare