Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Se întoarce Săpunaru la Rapid? "Cred că ar fi bomba acestui mercato!" Ce a spus un fost jucător din Giuleşti

EXCLUSIV | Se întoarce Săpunaru la Rapid? "Cred că ar fi bomba acestui mercato!" Ce a spus un fost jucător din Giuleşti

Rapid

Comentarii

Vasile Maftei a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekomsport.

Rapid a promovat în Liga 1 şi are planuri mari pentru sezonul viitor. Echipa condusă de Mihai Iosif nu va putea putea juca primele meciuri ale noului sezon pe Giuleşti, chiar dacă stadionul este gata, şi va evolua pe arena de la Mioveni.

Săpunaru a jucat în 3 perioade diferite la Rapid, iar Vasile Maftei, şi el fost jucător al giuleştenilor, consideră că fundaşul român vrea să îşi încheie cariera la echipa nou revenită în Liga 1. În prezent, Cristian Săpunaru, jucător în vârstă de 37 de ani, evoluează în Turcia, la Kayserispor. 

Maftei a vorbit şi despre Şumudică şi consideră că a ales bine, când a decis să nu accepte oferta lui Becali şi a mers la CFR. 

"Ştiu foarte bine că el îşi doreşte să îşi încheie cariera la Rapid. Cred că ar fi bomba acestui mercato. Se va umple meci de meci Giulestiul şi sper ca această atmosfera sa ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivele. 

Eu cred că a făcut alegerea corectă până la urmă. Mai bine că a luat aceasta decizie de a nu merge la FCSB şi s-a dus la CFR. Cu siguranţă CFR pleacă favorită şi în acest an. N-aş fi ţinut niciodată cu FCSB chiar dacă ar fi fost el acolo", a spus Maftei pentru Telekomsport.

Maftei a vorbit şi despre echipa naţională şi crede că am fi putut avea rezultate, dacă ne calificam la EURO.

"Am fi putut şi noi să fim la Campionatul ăsta European şi cred că am fi avut şi noi rezultate, pentru că jucam acasă cu suporterii alături de echipa, dar asta e. Mai băgăm o fisă", a spus Vasile Maftei. 

Afla mai multe despre: săpunaru - rapid-maftei 

viewscnt
Articole similare