Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Se opreşte robinetul la CSM Bucureşti? Se confirmă problemele uriaşe cu banii. "Sunt restanţe şi nu doar cu salariile!" Ce semnal de alarmă trage preşedintele Gabriela Szabo

EXCLUSIV | Se opreşte robinetul la CSM Bucureşti? Se confirmă problemele uriaşe cu banii. "Sunt restanţe şi nu doar cu salariile!" Ce semnal de alarmă trage preşedintele Gabriela Szabo

Handbal

Comentarii

Gabriela Szabo a confirmat că jucătoarele de la CSM Bucureşti sunt neplătite de mai multe luni.

Telekomsport a anunţat ieri faptul ca CSM Bucureşti trece printr-o perioadă dificilă, şi nu doar din punct de vedere sportiv, ci şi financiar, jucătoarele având restanţe de mai multe luni la plata salariilor. Preşedintele clubului, Gabriela Szabo a confirmat la microfonul Telekom Sport că sunt probleme finanaciare, însă problema nu o reprezintă sezoul slab făcut de bucureştence. 

"Este adevărat! Având în vedere că Primăria Capitalei nu a deblocat bugetul, nu numai la CSM, ci la toate subordonatele Primăriei Capitalei, da şi noi suntem restante, şi nu numai cu salariile", a declarat Szabo la Telekom Sport. 

Majda Mehmedovici se află între jucătoarele care se despart de CSM la capătul acestui sezon. A confirmat şi ea faptul că ea şi colegele ei nu şi-au mai primit banii. 

"Din păcate avem aceste probleme, dar nu sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. 07.27 Eu cred în CSM şi ştiu că ne vor ajuta şi că ne vor da salariile, dar asta este treaba lor. Eu am încredere în preşedinte că va face o treabă bună", a declarat şi  Majda Mehmedovic pentru Telekom Sport. 

Victoria de sâmbătă a handbalistelor de la Buzău, 29-21, în faţa CSM-ului a fost una dintre cele mai mari surprize din acest sezon al Ligii Florilor. O dată cu această înfrângere CSM Bucureşti şi-a luat adio de la titlu în proporţie de 99%. În Liga Campionilor, bucureştencele au ratat calificarea în Final Four, în timp ce singurul trofeu a venit în Cupa României. 

Afla mai multe despre: csm bucurestirestanteszabo 

viewscnt
Articole similare