Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Se poartă sistemul Isis cu accente de Rahova". Cornel Dinu i-a făcut praf pe Petrescu şi Iordănescu: "Arată precum pădurile defrişate din România"

EXCLUSIV | "Se poartă sistemul Isis cu accente de Rahova". Cornel Dinu i-a făcut praf pe Petrescu şi Iordănescu: "Arată precum pădurile defrişate din România"

CFR Cluj

Comentarii

Cornel Dinu nu s-a mai putut abţine şi i-a luat la rost pe Dan Petrescu şi Edward Iordănescu în cadrul emisiunii Minutul 91.

Reacţia lui "mister" a venit după ce a ascultat flash interviurile celor doi, după meciul Gaz Metan - CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 0-0. 

"Mă uitam la cravata ta (n.r. - la cravata lui Dan Udrea, moderatorul emisiunii) pentru că ştiam ce o să spună. Adică o cârcoteală din asta care nu are nimic cu realitatea. Discursul lui, un discurs de Hagi-Tudose al fotbalului, merge pe o anumită rigoare, el fiind un jucător fără calităţi defensive. 

Dacă se spune "joci aşa cum antrenezi", explică şi ce face el. Aşteaptă eventual dacă se deschide adversarul. Are discursul ăsta în care îi ceartă pe adversari... e ridicol!", a spus Dinu despre discursul lui Dan Petrescu. 

"Procurorul" nu l-a uitat nici pe Edward Iordănescu: "Când l-am văzut pe Iordănescu vorbind din nou, pleci de la ideea de inşirând cuvinte goale, nicăieri în lume nu mai găseşti discursuri de această manieră. Tot se poartă sistemul ăsta Isis, cu accente de Rahova, i-am admirat barba, arată precum pădurile defrişate din România. Din când în când mai vezi câte un copac. El toacă, toacă"

În final, a avut un mesaj pentru ambii antrenori: "Vorbiţi mai puţin. Mai bine jucaţi şi lăsaţi echipele să se exprime".

Afla mai multe despre: cornel dinuminutul 91 

viewscnt
Articole similare