Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Se poate ajunge la o demitere?". Leo Grozavu, în pericol de a fi dat afară de la Sepsi! Oficialul clubului a rupt tăcerea: "Orice e posibil. Patronul a fost foarte supărat"

EXCLUSIV | "Se poate ajunge la o demitere?". Leo Grozavu, în pericol de a fi dat afară de la Sepsi! Oficialul clubului a rupt tăcerea: "Orice e posibil. Patronul a fost foarte supărat"

Superliga

Comentarii

Managerul clubului Sepsi, Cornel Sfaiţer, a făcut câteva dezvăluiri despre incidentul dintre Leo Grozavu şi Lorand Fulop. În urma unei şedinţe care va avea loc vineri, antrenorul riscă să fie demis, fiind cea mai dură pedeapsă luată în calcul de oficialii clubului din Sfântu Gheorghe.

Leo Grozavu riscă să fie dat afară de la Sepsi

Cu câteva zile înainte de returul semifinalelor Cupei României, cu Poli Iaşi, Leo Grozavu şi-a vărsat nervii pe Lorand Fulop. Fotbalistul şi-a accesat telefonul, în timp ce se afla la masă, alături de echipă, iar antrenorul l-ar fi lovit. 

Incidentul va fi judecat într-o şedinţă cu conducerea clubului, iar antrenorul riscă să fie demis: "Sunt lucruri neplăcute. Echipa a rămas la Iaşi după jocul cu ei, a fost multă presiune. În şase zile stricasem tot, ştiţi bine maniera în care am pierdut şi a fost un incident. O să analizăm în club şi comunicăm ce decizie vom lua, pentru că sunt lcururi care sunt neplăcute şi în 2020 nu ar trebui să se întâmple. Sepsi e un club cu o imagine bună şi ne dorim să o păstrăm. Purtau şi o discuţie înainte de masă.

(n.r. - Se poate ajunge la o demitere, în urma unui astfel de incident?) O să analizăm şi o să dăm un comunicat. Orice e posibil. Mâine vom discuta. Patronul (n.r. - Laszlo Dioszegy) a fost foarte supărat. O să discutăm la rece. Sunt sancţiuni, avem regulament de ordin interior. Se mai întâmplă şi în cazul lotului. Sunt lucruri pe care nu ne dorim să le tolerăm", a declarat oficialul lui Sepsi, în cadrul emisiunii Sport Report.  

LIVE VIDEO | Sepsi - FCSB, finala Cupei României, pe 22 iulie, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Incidentul din cadrul echipei nu a afectat-o pe Sepsi. Clubul din Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala Cupei României cu 8-1 la general, în urma semifinalei cu Poli Iaşi: "Vom aborda finala, la fel cum am şi abordat semifinala. Setea FCSB-ului de trofee va face meciul dificil şi vom aborda meciul cu determinare. Se poate întâmpla orice într-o finală. FCSB are jucători de calitate, au şi ei problemele lor, dar într-o finală orice jucător e capacitat. FCSB - Sepsi e o finală frumoasă. Dacă vom reuşi să aducem cupa la Sfântu Gheorghe, va fi o performanţă mai importantă decât calificarea în play-off, sezonul trecut. 

Pentru finală vom analiza dacă le dăm o primă, financiar vor fi motivaţi. FCSB e o echipă cu multă experienţă, a câştigat cupe, a jucat în cupele europene şi îşi doreşte din nou. Nu va fi uşor", a mai spus Cornel Sfaiţer.  

 

Afla mai multe despre: leo grozavusepsi 

viewscnt
Articole similare