Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Se teme Burleanu de Gică Popescu? ”Nu cred că politicul se poate implica în alegerile de la FRF, poate sunt eu naiv”

EXCLUSIV | Se teme Burleanu de Gică Popescu? ”Nu cred că politicul se poate implica în alegerile de la FRF, poate sunt eu naiv”

FRF

Comentarii

Prezent în cadrul emisiunii Sport Report, Andrei Vochin a infirmat zvonurile conform cărora oficialii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal se tem că Gică Popescu ar putea interveni politic, în defavoarea actualului preşedinte al federaţiei, după ce a fost numit consilier al premierului României, Mihai Tudose.

”Nu e nicio agitaţie după numirea lui Popescu. Nu e treaba FRF pe cine pune guvernul să răspundă, va trebui să îşi facă partea lui de treabă.

Reacţia lui Mitroi a fost ca Tudoose să înţeleagă că UEFA comunică doar prin FRF. Guvernul trebuie să se ţină de cuvânt şi să respecte tot. S-a lucrat bine cu CNI-ul şi cu primăria.

E clar că Popescu nu îl va susţine pe Burleanu, s-a pronunţat deja. Să vedem pe cine va susţine, dacă o va face, şi modul în care o va face!

Nu cred că politicul se poate implica în alegerile de la FRF, poate sunt eu naiv”, a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: frfechipa nationalaalegeri frfburleanigica popescu,  

viewscnt
Articole similare