Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Se va juca fotbal pe Arcul de Triumf? Alin Petrache a dat răspunsul

EXCLUSIV Se va juca fotbal pe Arcul de Triumf? Alin Petrache a dat răspunsul

Rugby

Comentarii

Stadionul Arcul de Triumf, "casa" rugby-ului, a fost inaugurat meciul-test dintre România şi Argentina.

EXCLUSIV Se va juca fotbal pe Arcul de Triumf? Alin Petrache a dat răspunsul

Meciul dintre cele două s-a terminat 24-17 (17-9) pentru Argentina care s-a impus la inaugurarea stadionului.

„Este acasă, este al federaţiei, putem să jucăm pe el, îl inauguram, ne-am întors acasă după 3 ani. Un meci de gală împotriva Argentinei, una dintre cele mai puternice echipe din lume”, a declarat preşedintele Federaţiei de Rugby, Alin Petrache.  

Se va juca fotbal pe Arcul de Triumf?

Întrebat dacă se va juca şi fotbal pe acest stadion, Petrache a fost sincer: „Nu ne-am împotrivit niciodată, chiar am discutat cu preşedintele FRF de a juca aici cu echipele naţionale de u20, u23, cu naţionala feminină, avem disponibilitate, suntem cu braţele deschise, suntem cei care am pus la dispoziţie FRF în 2013 aceste 3 terenuri în afară de Arena Naţionala, Arcul de Triumf tocmai pentru a organiza EURO 2020 care a fost un succes. Avem un merit, iar meritul e că am făcut acest stadion. Proiectul e al FRR şi sper să rămână aşa”.

Naţionala Ucrainei de fotbal a folosit arena de la Arcul de Triumf din Bucureşti drept bază de antrenament pentru EURO 2020. Inaugurarea stadionului modern s-a făcut la câteva zile de la  plecarea ucrainenilor.

  • 4.000 de suporteri au asistat la meci

 

GALERIE FOTO | Imagini superbe cu fanii pe stadionul de la Arcul de Triumf la inaugurarea arenei! Câţi spectatori au venit să vadă România. Prestaţie remarcabilă a ”Stejarilor”

Afla mai multe despre: arcul de triumfalin petrace 

viewscnt
Articole similare