Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Se vinde Dinamo, din nou? ”Eu cred că aşteaptă decembrie, dar e foarte greu. Datoriile au crescut!”

EXCLUSIV Se vinde Dinamo, din nou? ”Eu cred că aşteaptă decembrie, dar e foarte greu. Datoriile au crescut!”

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone, fost mare jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare, a dezvăluit la Telekom Sport că Dinamo s-ar putea să fie vândută, din nou.


Dinamo a pierdut deja doua antrenamente pentru ca nu mai are staff medical, iar situatia este catastrofala. Echipa risca sa fie chiar depunctata daca nu-si va plati o parte din datorii. Preşedintele formaţiei FC Voluntari este un nume uriaş pentru istoria ”câinilor”. El a vorbit la Telekom Sport despre noua conducere din Ştefan cel Mare şi a mărturisit că se aşteaptă ca acţionarii spanioli să caute soluţii pentru a vinde din nou echipa:

”Au făcut un împrumut din ce ştiu eu, neoficial, au apelat la mai multe surse şi cineva m-a întrebat şi pe mine dacă să le dea sau nu bani, nu spun ce răspuns le-am dat. Nu pot să ştiu la cine îi dă nu cumva să intre în insolvenţă nu cumva să îi piardă sunt multe lucruri. Nu ai bani nici de salariile jucătorilor nu mai vorbim de datoriile care o să fie nu numai astea că mai sunt destule datorii, eu cred că aşteaptă sfârşitul în decembrie şi să vadă ce fac poate caută soluţii să vândă la alţii, dar foarte greu cineva să se înhame că datoriile au crescut

Mă rugaseră că ştiau cine sunt în România dacă vreau să fiu preşedinte şi le-am spus, dacă puneţi 10 milioane în bancă să fie în bancă în România atunci da, dacă nu puneţi să fie sănătoşi nici nu se punea discuţia ca eu să intru fără 10 milioane nu era o problemă de 10 milioane în primul an să îi pună în bancă adică să fie de la început

Foarte greu că au crescut datoriile nu mai sunt 4 milioane cât au fost datoriile sunt 8 din câte am înţeles eu aşa neoficial. Şi oameni de afaceri şi oameni de fotbal eu de la două persoane ştiu  Am fost întrebat dacă se le dau sau nu banii e vorba de 180.000 aşa cereau” a mărturisit Andone, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare