Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | ”Se vorbeşte că vor să dea 5 milioane de euro pentru Ianis, dar e o sumă mică!” ”Tunul” pe care îl dă Gică Hagi. Ce echipă mare îl vrea pe fiul său

EXCLUSIV | ”Se vorbeşte că vor să dea 5 milioane de euro pentru Ianis, dar e o sumă mică!” ”Tunul” pe care îl dă Gică Hagi. Ce echipă mare îl vrea pe fiul său

Liga 1

Comentarii

Dumitru Dragomir este de părere că Gică Hagi ar trebui să ceară în schimbul lui Ianis peste 10 milioane de euro. Tânărul mijlocaş al Viitorului ar avea o ofertă de 5 milioane de euro de la FC Sevilla.

Ianis Hagi a avut un salt valoric în ultimul an şi are până acum 9 goluri şi 6 assist-uri, în 29 de apariţii. Jocurile bune i-au adus şi convocarea la naţionala de seniori, dar au atras şi privirile mai multor cluburi din străinătate. Printre ele, FC Sevilla, despre care Dumitru Dragomir spune că ar oferi 5 milioane de euro.

Însă fostul preşedinte al LPF este de părere că Ianis Hagi valorează mult mai mult de atât, cel puţin 10 milioane de euro şi Gică Hagi ar trebui să ţină la preţ:

”Doi au fost jucătorii care m-ai impresionat în mod special: Ţucudean şi Hagi jr. Văd că se vorbeşte despre posibilul transfer al lui Ianis la Sevilla pentru 5 milioane de euro. Eu cred că e o sumă mică. Gică ar trebui să-l vândă pentru zece milioane. Dacă va ajunge la Sevilla, se va integra imediat în echipă. Este un mare talent”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Zvonurile despre interesul lui FC Sevilla au apărut după ce Gică Hagi a asistat la partida Standard Liege - FC Sevilla, de la finalul lunii noiembrie 2018. Atunci, antrenorul şi patronul Viitorul s-a întreţinut şi cu oficiali de la clubul spaniol.

viewscnt
Articole similare
Mutari spectaculoase pe piata transferurilor: Luis Suarez merge la Atletico Madrid, iar Morata...