Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Secretul din spatele transferului uriaş al lui Stanciu. Ce a făcut Becali pentru a intra în istorie cu FCSB

EXCLUSIV | Secretul din spatele transferului uriaş al lui Stanciu. Ce a făcut Becali pentru a intra în istorie cu FCSB

FCSB

Comentarii

Cotele jucătorilor de la FCSB au scăzut în această perioadă, însă, chiar şi în aceste condiţii, Gigi Becali se pregăteşte pentru o vară spectaculoasă.

Dennis Man este jucătorul în schimbul căruia Becali speră să obţină 10 milioane de euro, sumă pe care sunt dispuse să o plătească Atalanta, Fenerbahce sau Sheffield United, în timp ce Feyenoord vrea să-l cumpere pe mijlocaş cu 7 milioane de euro.

În plus, patronul roş-albaştrilor este în negocieri cu americanii de la Orlando City pentru transferul lui Florinel Coman. Însă Ioan Becali e de părere că FCSB nu va putea încasa sumele pe care Becali le aşteaptă în vara acestui an.

Momentan, Nicolae Stanciu deţine recordul pentru cel mai scump jucător vândut din Liga I, când a fost cumpărat, în august 2016, cu 9,7 milioane de euro de Anderlecht, de la FCSB.

Secretul din spatele plecării lui Stanciu de la FCSB. Cum a obţinut Becali suma uriaşă de transfer

"Când s-au luat 9-10 milioane pe Stanciu, s-a luat această sumă pentru că Steaua cu Stanciu a jucat în Europa, a eliminat echipe importante, Stanciu a dat goluri la naţională şi la echipa de club.

Dacă nu eşti un nume, dacă n-ai oglindă, piaţa de desfacere ... În ultimii ani, am făcut exact cum fac crescătorii de porumbei. Îi vindeai şi ei veneau înapoi. N-a demonstrat nimeni ce poate afară" , a declarat Ioan Becali la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare