Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Secretul din spatele venirii lui Aleix Garcia la Dinamo: "E un avantaj pentru mine". Mijlocaşul ştie cum poate învăţa rapid limba română

EXCLUSIV | Secretul din spatele venirii lui Aleix Garcia la Dinamo: "E un avantaj pentru mine". Mijlocaşul ştie cum poate învăţa rapid limba română

Dinamo București

Comentarii

Venit la Dinamo la începutul acestei luni, Aleix Garcia a debut pentru echipa pregătită de Cosmin Contra şi a evoluat 74 de minute în partida pierdută de "câini", scor 0-1, în faţa liderului din Liga I, Universitatea Craiova.

Mijlocaşul central venit de la Manchester City este încrezător că se va acomoda rapid în Liga I şi că va învăţa fără probleme limba română. De altfel, acest aspect a contat în momentul în care Aleix Garcia a luat decizia de a semna cu Dinamo.

"Ştiu puţine cuvinte în limba română, dar cred că înţeleg foarte multe pentru că sunt catalan şi cred că o să încep să vorbesc puţin mai bine cu timpul. Mă voi înscrie la cursuri pentru a învăţa limba română. Familia iubitei mele vorbeşte româna.

Iubita mea este moldoveancă, dar familia ei trăieşte aici în România. Toţi vorbesc limba română, aşa că e un avantaj pentru mine când mă duc la ei. Iubita mea e aici cu mine, mă ajută foarte mult, ea înţelege perfect limba şi mă ajută foarte mult" , a declarat Aleix Garcia pentru Telekom Sport.

Aleix Garcia e jucătorul lui Dinamo

Mijlocaşul spaniol Aleix Garcia Serrano a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional. Transferat definitiv de la clubul englez Manchester City la Dinamo Bucureşti, Aleix Garcia Serrano şi-a început cariera la Villarreal II şi a mai jucat pentru Villarreal CF, Manchester City U23, Manchester City, Girona şi Mouscron.

  • 23 de ani a împlinit Aleix Garcia, fiind născut pe 28 iunie 1997, la Ulldecona (Spania).
  • 9 partide a jucat Aleix Garcia pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei şi 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru "cetăţenii" lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1, pe 21 septembrie 2016

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare