Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Selecţionerii Angliei şi Franţei, aroganţi după ce au picat cu România la EURO 2019. Dezvăluirea făcută de Mirel Rădoi

EXCLUSIV | Selecţionerii Angliei şi Franţei, aroganţi după ce au picat cu România la EURO 2019. Dezvăluirea făcută de Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi susţine că selecţionerii Angliei U21 şi Franţei U21 au fost foarte relaxaţi când au văzut că au picat în grupă cu România şi Croaţia, la EURO 2019. Selecţionerul României speră că acest lucru se va tranforma într-un avantaj pentru noi.

Naţionala de tineret a picat într-o grupă grea la EURO 2019, cu Anglia, Franţa şi Croaţia. La tragerea la sorţi a asistat şi Mirel Rădoi, care a avut astfel ocazia să observe reacţiile selecţionerilor adversarelor. Rădoi susţine că antrenorii Angliei şi Franţei au avut o atitudine arogantă:

”Imediat după tragerea la sorţi, antrenorii primelor două echipe deja se vedeau favorite, care va fi învingătoarea grupei. În acelaşi timp, atât noi cât şi croaţii cred că o să le facem viaţa grea ambelor echipe. M-aş bucura ca dupa partidă în care noi vom câştiga, în partida a doua, Croaţia să termine neînvinsă contra Franţei”, a dezvăluit Mirel Rădoi, într-un interviu pentru Telekom Sport.

De altfel, Aidy Bothroyd - selecţionerul Angliei şi Sylvain Ripoll - antrenorul Franţei, n-aveau la tragerea la sorţi prea multe informaţii despre naţionala noastră şi nici nu cunoşteau vreun jucător. Mirel Rădoi spune că asta s-ar putea transforma într-un avantaj: ”Ar trebui să ne bucure, pentru că vor avea mai mult timp de studiat şi pot apărea surprize. Cred că ar trebui să îşi facă cât de cât griji. Cu siguranţă vor veni cu temele făcute la EURO”, a mai spus Rădoi.

Selecţionerul naţionalei de tineret spune că are multe amintiri din Italia - ţara care găzduieşte EURO - şi speră că va rămâne cu una foarte plăcută după turneul final din vara viitoare: ”Păi meciurile din cupele europene, la tineret după 1-1 cu Italia am fost convocat direct la echipa mare, deci am multe amintiri legate de Italia. Cele două operaţii la genunchi au fost în Italia, mi-am luat Licenţa C şi B în Italia, deci multe amintiri şi plăcute şi mai puţin plăcute mă leagă de Italia. Sper ca la final să fim măcar calificaţi cel mai bun loc 2 din această grupă”.

Afla mai multe despre: mirel radoieuro 2019romania u21 

viewscnt
Articole similare