Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Selecţionerul U21 Mirel Rădoi explică motivele pentru care a ales Belgia pentru amicalul din noiembrie

EXCLUSIV | Selecţionerul U21 Mirel Rădoi explică motivele pentru care a ales Belgia pentru amicalul din noiembrie

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata de tineret a României va disputa o partidă amicală cu echipa similară a Belgiei, Partida va avea loc pe 15 noiembrie, pe arena ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. Belgia este şi ea calificată la turneul final al Euro 2019.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, selecţionerul echipei naţionale Under 21, Mirel Rădoi a vorbit despre acest meci amical foarte important.

Rădoi a explicat de ce a ales reprezentativa belgiană: ”Am încercat să avem un adversar care este ca şi noi, calificat la Campionatul European, pentru a putea să vedem slăbiciunile pe care le avem. În aceste patru meciuri oficiale nu am descoperit tot ceea ce am avea nevoie înainte de un turneu final şi atunci am preferat să fie un adversar calificat ca şi noi” a spus selecţionerul de la Under 21 în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Belgia se va prezenta la amicalul contra României cu cea mai buna formulă posibilă: ”A fost una dintre cerinţele noastre, ca ei să vină cu cea mai bună echipă. De altfel au fost şi alte variante de naţionale, dar care din păcate nu se prezentau cu formula cea mai bună şi atunci am preferat un adversar foarte tare, să vedem problemele pe care le avem şi să le remediem. În martie va ruma cel puţin un amical foarte tare” a mai spus Rădoi la microfonul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mirel rădoiromânia under 21 

viewscnt
Articole similare