Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Semnal de alarmă tras de Florin Răducioiu: "Contra va arunca prosopul, apoi e posibil să vină dezastrul"

EXCLUSIV | Semnal de alarmă tras de Florin Răducioiu: "Contra va arunca prosopul, apoi e posibil să vină dezastrul"

Dinamo București

Comentarii

Venirea investitorilor spanioli la Dinamo n-a schimbat deloc situaţia din sezonul trecut, când echipa din Ştefan cel Mare a fost salvată de la retrogradare de decizia FRF de a mări numărul de echipe din Liga I.

În ciuda transferurilor spectaculoase făcute în ultimele luni, când sub comanda lui Cosmin Contra au ajuns jucători trecuţi pe la Manchester City, FC Barcelona sau Real Madrid, Dinamo continuă să-şi dezamăgească suporterii.

"Câinii" au şase meciuri consecutive fără victorie şi sunt penultimii în clasament, după zece etape, cu un singur punct peste ocupanta ultimului loc, Astra Giurgiu.

"Îmi pare foarte rău că s-a ajuns aici, nu ştiu ce se va întâmpla pe viitor, dar situaţia e dramatică şi, cunoscându-l pe Contra, va arunca prosopul pentru că e dificil să antrenezi în asemnea condiţii. 

Iar după el, e posibil să vină dezastrul, dar, din păcate, ne-am obişnuit în ultimii 3 ani să luptăm pentru a evita retrogradarea, sunt probleme financiare, suntem sătui, credeam că va începe o nouă eră, dar uite că nu e aşa" , a spus Florin Răducioiu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare