Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Sepsi nu a trecut peste episodul cu Budescu: ''Şi când ne gândim că el ne-a sunat pe noi... Ne-a păcălit'' + Ce salariu le-a cerut

EXCLUSIV Sepsi nu a trecut peste episodul cu Budescu: ''Şi când ne gândim că el ne-a sunat pe noi... Ne-a păcălit'' + Ce salariu le-a cerut

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari, în detrimentul lui Sepsi. Alegerea care nu le-a picat bine celor din Sf. Gheorghe.

Sepsi nu a trecut peste episodul cu Budescu: ''Şi când ne gândim că el ne-a sunat pe noi... Ne-a păcălit'' 

Constantin Budescu n-a mai semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe şi a ales-o, până la urmă, pe FC Voluntari, echipa aflată pe locul trei în clasamentul Ligii I. Fotbalistul are o înţelegere până la finalul sezonului cu gruparea ilfoveană.

Budescu era aproape semnat cu Sepsi, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri şi a ales FC Voluntari.

Atitudinea jucătorului a fost vehement contestată de şefii lui Sepsi, care l-au criticat dur în presă.

Attila Hadnagy a fost cel mai revoltat, având în vedere că Budescu a discutat cu el prima dată, când s-ar fi autopropus la Sepsi!

''Acum o săptămână m-a sunat Budi ca s-a despărţit de FCSB şi ar fi interesat de noi. Eu am zis ca trebuie sa vorbească cu patronul prima dată, pentru că noi nu ne permitem un salariu pentru el. Am vorbit cu el, după cu patronul şi prima dată a cerut un salariu mare şi i-am zis mulţumim, nu se poate, nu reuşim să îţi oferim asta. După i-am zis ca noi avem o limită, un target. El a cerut între 15.000 şi 17.000 de euro, dar acum nu vreau să zic exact, şi ceva la semnătură, mult! Eu i-am zis că putem să-i oferim o altă sumă şi în mare ne-am înţeles.

Ieri i-am trimis contractul, după el a mai modificat ceva că a vorbit el cu un avocat. Am fost de acord, nu era ceva mare. La 12 jumate îmi trimite mesaj că nu poate să vina că trebuie să facă bagajele, da vine de după masă. I-am zis să se grăbească că pleacă contabila. A zis că se grăbeşte şi după m-a sunat că a vorbit cu soţia şi că nu-i convine şi că nu vine... Şi că preferă Voluntari.

Eu i-am zis ca ştia despre acest aspect, deci nu înţeleg schimbarea. Ne-a deranjat foarte mult. Suntem un oraş foarte micuţ, suporterii erau foarte bucuroşi. Eram toată lumea curioasă. Am zis că o sa reuşească la noi pentru că e linişte. Aşa că aici ar fi avut toate posibilităţile sa joace fotbal.

Noi chiar am crezut în el şi eram bucuroşi dacă ar fi venit. Eu mai mult m-am simţit păcălit şi patronul era nervos. Asta este fotbalul, mergem înainte dar nu ne-a căzut bine deloc. S-a mai intamplat si de fiecare dată când cineva ne-a păcălit nu i-a mers bine. Şi Bergodi era cu semnul de întrebare... prima dată s-a gândit că e dificil ca şi caracter dar după chiar îl aştepta. După ce i-am zis că ne-a refuzat a zis că e mai bine că nu a venit dacă nu a vrut să vină cu sufletul'', a declarat Attila Hadnagy pentru telekomsport.ro. 

  • 1 gol şi 1 pasă decisivă a reuşit Budescu în cele 10 meciuri jucate în Liga I în actuala stagiune alături de FCSB
  • 1,3 milioane de euro valorează Constantin Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: constantin budescuattila hadnagysepsi 

viewscnt
Articole similare