Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sergiu Buş speră ca Edi Iordănescu să se răzgândească. "Îi simţim lipsa. De ce să nu terminăm ce am început tot cu dânsul?"

EXCLUSIV | Sergiu Buş speră ca Edi Iordănescu să se răzgândească. "Îi simţim lipsa. De ce să nu terminăm ce am început tot cu dânsul?"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

După ce antrenorul principal Edi Iordănescu a renunţat la banca tehnică a celor de la Gaz Metan, sunt foarte mari şanse ca formaţia de play-off să-şi trăiască ultimele momente de glorie în Liga 1. Golgeterul echipei, Sergiu Buş, se gândeşte şi el să să despartă de formaţia medieşeană, dacă situaţia nu se remediază.

Atacantul în vârstă de 27 de ani, Sergiu Buş, se arată îngrijorat de ceea ce se întâmplă la club, mai ales că omul care i-a acordat o imensă încredere în ultimii ani, Edward Iordănescu, nu a mai suportat lipsa de reacţie a conducătorilor şi părăsit echipa. Golgeterul echipei cu 9 goluri în 24 de etape, Sergiu Buş nu cunoaşte amânuntele rupturii, însă speră ca tehnicianul să se întoarcă la echipă.

"Nici eu nu ştiu, tot citesc prin presă, mai întrebăm staff-ul dânsului, nu ştim nimic, ne pregătim, avem o relaţie foarte apropiată şi cu staff-ul şi cu dânsul, de pregătire nu ne e frică. Noi ne dorim să vină aici, chiar îl aşteptăm, am avut o performanţă uriaşă pentru noi şi pentru acest club. Dar de ce să nu terminăm munca cu dânsul? Lipsa lui se simte, dar încercăm să ne realizăm obiectivul echipei, adică să câştigăm. (Ţi-e teamă că nu se mai întoarce?) Normal că mi-e teamă, văd în presă, iar situaţia de la club e incertă nu numai pentru el, şi eu mă aflu acolo, probabil şi alţii colegi. Mi se termină contractul pe 31 şi nu ştiu nimic deocamdată, dacă dânşii vor să se bazeze pe mine sau ce se va întâmpla", a declarat Sergiu Buş, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Fostul atacant al celor de la CFR Cluj, Salernitana, Sheffield Wednesday, Levski Sofia sau ŢSKA Sofia a declarat că se gândeşte serios şi el să plece de la echipă, mai ales fiindcă îi expiră contractul pe 30 iunie, iar nimeni din club nu l-a căutat să-i propună vreo prelungire. Dacă pentru cel mai valoros jucător din lot nu faci eforturi pentru a-l păstra, cotat la 600.000 de euro pe Transfermarkt, atunci înseamnă că problemele financiare ale clubului sunt mult mai mari decât a fost lăsat să se vadă.

"De la început m-am simţit foarte bine, dânsul mi-a dat încredere şi am încercat să profit, m-am pregătit, vreau să fac în continuare, mai sunt opt meciuri, chiar îmi doresc să joc până la final, apoi să trag linie, până acum e un sezon reuşit. În cariera mea am osciliat, n-am avut doi ani consecutivi în care să joc meci de meci şi să produc goluri. Anul acesta m-am simţit foarte bine şi sunt sigur că dacă sunt sănătos şi mă voi pregăti la fel, anul viitor va fi la fel. (Rămâi pana la final?) Aici e marea dilemă, nu ştiu nimic", a adăugat Buş.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare