Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sergiu Buş, susţinut după ce Gigi Becali abia aştepta să scape de el de la FCSB: "Eşti bun sau nu eşti, nici tu nu ştii"

EXCLUSIV | Sergiu Buş, susţinut după ce Gigi Becali abia aştepta să scape de el de la FCSB: "Eşti bun sau nu eşti, nici tu nu ştii"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică şi Basarab Panduru au căzut de acord: Sergiu Buş ar fi meritat mai multe şanse la FCSB. De asemenea, cei doi au analizat şi noul număr nouă anunţat de Gigi Becali la FCSB, Octavian Popescu.

Sergiu Buş, apărat de Panduru şi Dică după plecarea de la FCSB

Sergiu Buş (28 de ani) a semnat cu o echipă din Coreea de Sud. Seongnam FC i-a trimis lui Gigi Becali o ofertă de nerefuzat şi finanţatorul FCSB a acceptat-o.

"Buş n-are ce face dacă FCSB vrea să-l vândă, acolo trebuie să se ducă (n.r. - în Coreea de Sud). Aici nici nu se mai antrena cu echipa. E foarte simplu. Ai venit la FCSB, în şase etape ţi s-a pus stampila. Eşti bun sau nu eşti, nici tu nu ştii ce ai făcut bine sau nu, ai nevoie de o perioadă de acomodare, habar n-ai. A venit, a jucat puţin şi din momentul acela a fost dat la o parte. Din ce am văzut, n-au nevoie de număr 9 şi am terminat.  

Am văzut cu Octavian Popescu o să fie noul număr 9, pentru mine nu e număr 9, mai degrabă pentru el e bine în stanga decât în faţă acolo", a declarat Panduru. 

Nicolae Dică şi-a adus aminte de Sergiu Buş din perioada în care au evoluat la CFR Cluj şi a susţinut că Gigi Becali ar fi trebui să-i mai acorde o şansă: "La meciurile când a fost dus în zona centrală, Octavian Popescu mi-a plăcut. A fost jucătorul care a venit, a cerut mingea între linii, este un jucător care poate să joace în zona centrală, dar să nu fie el număr 9, nu poate să joace cu spatele la poartă.  

Cu Buş am jucat la CFR, avea 17 ani. Era de păerspectivă, credeam că va ajunge mai sus decât a ajuns. Se antrena bine. Cred că la FCSB trebuia lăsat să se acomodeze. Ai nevoie de acomodare cu clubul, cu colegii", a susţinut secundul naţionalei României.  

Afla mai multe despre: sergiu busfcsbgigi becali basarab pandurunicolae dica 

viewscnt
Articole similare