Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sergiu Hanca, dat pe spate de campionatul Poloniei: "Sunt mult, mult peste ce este în ţară!" Mesajul pentru Rednic şi Dinamo

EXCLUSIV | Sergiu Hanca, dat pe spate de campionatul Poloniei: "Sunt mult, mult peste ce este în ţară!" Mesajul pentru Rednic şi Dinamo

Stranieri

Comentarii

Fostul mijlocaş al echipei Dinamo, Sergiu Hanca, a debutat cu gol în tricoul celor de la Cracovia, sâmbătă, apoi şi-a exprimat gândurile la Telekom Sport, declarându-se impresionat de condiţiile din Polonia.

"Sunt fericit, era important să câştigăm astăzi cele trei puncte, pentru că ne apropiem de playoff şi noi. Şi noi aici, obiectivul este să intrăm în playoff.

Este un loc propice pentru a creşte, atât eu cât şi echipa. Toate lucrurile merg foarte bine în momentul de faţă. Echipa este bună, avem un antrenor de genul lui Dan Petrescu, ca să înţelegeţi mai bine şi... toţi suntem bine. Am avut noroc că e şi Râpă aici şi m-a ajutat mult. Condiţiile sunt foarte bune pentru performanţă

Campionatul este foarte organizat, sunt condiţii foarte bune de antrenament, stadioane foarte bune, noi. Totul este la superlativ, pot să zic. Este stabilitate, echipa este în creştere, antrenorul, care a fost înainte la Jagellonia şi a câştigat 2-3 trofee cu ei, este un antrenor foarte cunoscut în Polonia. A contat mult, pentru că m-a văzut într-un meci contra celor de la FCSB şi m-a dorit. M-a sunat el personal şi a contat mult în alegerea mea. Când te doreşte antrenorul, mergi cu inima deschisă şi dai totul.

Din punctul ăsta de vedere, al bazelor de antrenament, al condiţiilor, a tot, sunt mult, mult peste ce este în ţară. Din punct de vedere al fotbalului este mult, mult mai diferit. Este foarte multă alergare şi foarte mult fizic. În România ai mai multe spaţii, echipele sunt mai de posesie. Aici e diferit fotbalul, nu prea ai timp şi spaţiu, pentru că sunt foarte agresivi şi aleargă foarte mult", a declarat Sergiu Hanca, la Telekom Sport.

În ciuda faptului că a plecat cu scandal de la Dinamo, Sergiu Hanca a mărturisit că vrea ca fosta sa echipă să îşi îndeplinească obiectivul. În plus, el a vorbit la superlativ despre Mircea Rednic.

"Au fost discuţii şi tatonări (n.r. - de a rămâne la Dinamo), dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Oricum nu mai contează. Mă bucur că au câştigat şi ei (n.r. - 1-0 cu Sepsi). Sper să reuşească imposibilul şi să intre în playoff, ar fi o performanţă extraordinară. Le doresc tot binele din lume.

Atâta timp cât matematic e posibil, eu cred că ei au puterea. Constat că au făcut o echipă foarte bună, nea Mircea ştie ce face mereu. Are un fel de baghetă, toată lumea ştie asta. Şi sunt sigur că atâta timp cât vor avea şanse, vor juca toate meciurile 100% pentru a fi acolo", a mai spus Hanca.

Afla mai multe despre: hancadinamorednic 

viewscnt
Articole similare