Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sergiu Hanca face senzaţie în Polonia: ”E cel mai bun start de sezon din viaţa mea! Mă gândesc la naţională” Ce mesaj i-a transmis Contra

EXCLUSIV | Sergiu Hanca face senzaţie în Polonia: ”E cel mai bun start de sezon din viaţa mea! Mă gândesc la naţională” Ce mesaj i-a transmis Contra

Echipa națională

Comentarii

Sergiu Hanca traversează un moment fantastic la Cracovia, formaţie pentru care a marcat patru goluri în primele şase meciuri din noul sezon. Fostul jucător al lui Dinamo are şanse importante să revină în circuitul echipei naţionale.

Sergiu Hanca e în cel mai bun moment al carierei, iar evoluţiile sale din Polonia l-au readus pe lista de la naţională a lui Cosmin Contra. Fostul mijlocaş dinamovist înscrie pe bandă rulantă şi a devenit o soluţie reală pentru selecţionerul României.

Este cel mai bun start de sezon din viaţa mea! Mă simt foarte bine aici şi asta se vede şi în realizările mele. Am dat patru goluri în primele şase meciuri într-un campionat puternic. Ar fi formidabil să ies golgheter în Polonia, dar este foarte greu. Eu sunt mijlocaş de bandă, totuşi. Dar îmi plac provocările şi am să fac tot ce este nevoie pentru a termina în top. Anul trecut am terminat pe locul patru, dar anul ăsta ne batem la campionat.

La naţională am să mă gândesc mereu. Nu există ceva mai presus în cariera de fotbalist decât a juca pentru ţara mea. Mister (n.r. Cosmin Contra) ţine legătura cu noi toţi. Mi-a transmis că sunt pe lista preliminară. El este foarte informat, ştie tot ce facem la echipele de club şi aşteaptă să fim în cea mai bună formă pentru a ne convoca”, a spus Sergiu Hanca, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: sergiu hancacracoviapolonianationala 

viewscnt
Articole similare