Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sergiu Hanca, "mai în glumă, mai în serios" după ce a vorbit cu foştii colegi de la Dinamo: "Jucaţi de la 11 anul viitor. Nici de la 11, cred în faliment"

EXCLUSIV | Sergiu Hanca, "mai în glumă, mai în serios" după ce a vorbit cu foştii colegi de la Dinamo: "Jucaţi de la 11 anul viitor. Nici de la 11, cred în faliment"
Comentarii

Fostul dinamovist, Sergiu Hanca (28 de ani), în prezent sub contract cu Cracovia, din Polonia, se felicită că a plecat din "Ştefan cel Mare" la timp. Mijlocaşul a ţinut legătura cu foştii săi colegi, iar glumele dintre ei riscă să se transforme în realitate.

Sergiu Hanca, despre Dinamo: "Nici de la 11 nu o să mai joace, nu vor mai juca deloc"

Sergiu Hanca a fost jucătorul lui Dinamo între 2016 şi 2019 şi a plecat cu scandal de la echipă, după un incident în care a fost implicată soţia sa. Totuşi, mijlocaşul a rămas cu ochii pe fosta echipă şi a păstrat legătura cu foştii colegi. 

În contextul problemelor financiare, Sergiu Hanca a glumit cu foştii săi colegi, cărora le-a transmis că ar putea juca la Dinamo în Liga 2. Totuşi, mijlocaşul crede că situaţia e gravă, deşi "câinii" speră că se vor salva cu Pablo Cortacero: 

"Mai am prieteni, foşti colegi cu care vorbesc. E trist şi nu doar din ce vorbesc cu ei, ci din ce am văzut când am fost acolo. Sincer, chiar e trist. Înainte luam totul mai în glumă, mai în serios, râdeam, făceam caterincă <<Jucaţi de la 11 anul viitor>>. Acum cred că o să joace de la 11. Nici de la 11 nu o să mai joace, nu vor mai juca deloc. Eu chiar cred în scenariul falimentului în momentul de faţă. 

Să nu mă înţelegeţi greşit, mi-aş dori din tot sufletul să o scoată la capăt şi să ia campionatul. Dar în momentul de faţă, cu aceşti impostori, că nu ştiu cum să îi numesc altfel, aceşti oameni care au apărut de nicăieri, care se joacă cu viaţa unui club... Nu văd bine situaţia deloc", a declarat Sergiu Hanca pentru Telekom Sport.  

"Fanii lui Dinamo sunt singurii care au ţinut acest club în viaţă"

Fostul "câine" a criticat metodele conducerii de gestiona situaţia de la Dinamo: "Vieţile lor (n.r. - ale jucătorilor)... Deja le-au făcut dezastru. I-au împachetat deja, i-au împachetat de Crăciun, de Revelion şi, nu că i-au distrus, că îi cunosc pe majoritatea dintre ei şi sunt puternici.... Ştiu că vor fi răsplătiţi în altă parte. Dar cum i-a tratat, cum i-a minţit... Să minţi un om atâtea luni de zile, să îl minţi cu neruşinare  şi să îl tratezi... Măcar să le arăţi respecţi, să le spui că nu sunt bani şi vedem ce o să fie, dacă o să fie sau nu. Lucrul ăsta e mai dureros. 

Nu ştiu şi ei (n.r. - fanii din DBB) câtă putere mai au, cât o mai pot ţine. Ei sunt singurii care în ultimul an au ţinut acest club în viaţă. Eu am plecat când deja intra apă în barcă. Cred că am sărit la timp din barcă", a mai spus Sergiu Hanca. 

Afla mai multe despre: sergiu hanca dinamosergiu hancadinamo 

viewscnt
Articole similare