Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sezonul trecut s-a luptat la retrogradare, dar acum are planuri mari: "Acolo îi este locul lui Dinamo"

EXCLUSIV | Sezonul trecut s-a luptat la retrogradare, dar acum are planuri mari: "Acolo îi este locul lui Dinamo"

Dinamo București

Comentarii

Sezonul trecut s-a luptat cu echipa sa să nu pice în Liga a 2-a, iar acum a ajuns la Dinamo şi a venit cu un obiectiv îndrăzneţ, având în vedere ultimele sezoane ale "câinilor".

Alexandru Răuţă (27 de ani) este unul dintre transferurile lui Eugen Neagoe din această vară, la Dinamo. Venit de la Voluntari, mijlocaşul central a fost învăţat să se lupte, sezon de sezon, pentru evitarea retrogradării, dar odată cu venirea în "Ştefan cel Mare" vrea să schimbe acest aspect al carierei lui. 

"Am venit de la Voluntari, de la o echipă unde ne-am bătut la retrogradare, anul acesta am targeturi mult mai mari şi chiar vreau să prin play-off-ul cu Dinamo, fiindcă acolo îi este locul lui Dinamo", a declarat Răuţă, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Câştigător al Supercupei României cu FC Voluntari, Răuţă a declarat că a fost primit excelent în lotul "câinilor" şi abia aşteaptă să facă treabă: "Băieţii m-au primit foarte bine, m-au primit cu entuziasm, mă şi ştiam cu câţiva dintre ei. Este un grup unit, băieţi tineri ca şi bine şi sper să facem o treabă bună şi să ducem echipa în play-off".

Afla mai multe despre: alexandru rautadinamo 

viewscnt
Articole similare