Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sfatul lui Ilie Năstase pentru Halep: "Să ai grijă. Toate vor vrea asta acum"

EXCLUSIV | Sfatul lui Ilie Năstase pentru Halep: "Să ai grijă. Toate vor vrea asta acum"

Tenis

Comentarii

Ilie Năstase, care a fost lider mondial timp de 40 de săptămâni în clasamentul ATP, între 23 august 1973 şi 2 iunie 1974, a analizat performanţa Simonei Halep de la Beijing. Românca a urcat, în premieră, pe prima poziţie în clasamentul WTA, în urma victoriei cu Jelena Ostapenko din semifinalele turneului din China.

"Aşa cum a venit numărul 1, aşa o să vină şi Grand Slam-ul mult aşteptat. E păcat că nu le-a bătut pe Şarapova şi pe Ostapenko în finalele de la Roland Garros, am vorbit în urmă cu ceva puţin timp cu ea, era ora 19:00 acolo. Era fericită, dar i-am zis să aibă grijă de acum încolo, pentru că toate vor dori să o bată pe ea. Mereu vor vrea să învingă numărul liderul mondial.

Să ne gândim că România a avut doi lideri mondiali, unul la masculin, altul la feminin. Şi în ce condiţii? Hai să ne gândim la ce condiţii. Dacă tatăl Simonei nu era mai înstărit, ea poate nu mai juca tenis. Să ţinem cont de ce face Federaţia Română de Tenis cu bani puţin. Chiar îi felicit pe antrenorii de tenis de la noi. Nu avem niciun buget şi avem performanţe. Dacă băgăm banii în sport, nu mai trebuie să băgăm mulţi bani în sănătate. Asta contează cel mai mult" , a spus Ilie Năstase pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: ilie nastasesimona halepostapenkobeijingwtatenisturneu 

viewscnt
Articole similare