Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Sfaturi pentru Denis Alibec de la un fost coleg: ”Trebuie să înţeleagă că nu mai are 20 de ani. De aici pornesc accidentările lui”

EXCLUSIV Sfaturi pentru Denis Alibec de la un fost coleg: ”Trebuie să înţeleagă că nu mai are 20 de ani. De aici pornesc accidentările lui”

Superliga

Comentarii

Denis Alibec a fost titular în atacul României din meciului cu Islanda, scor 2-0, dar a ieşit accidentat după 76 de minute. Fotbalistul lui CFR Cluj a acuzat dureri musculare şi a cerut să fie înlocuit.

Atacantul a părăsit cantonamentului naţionalei. Alibec are o leziune musculară la nivelul coapsei stângi şi este indisponibil pentru partidele României cu Liechtenstein şi Macedonia.

Accidentările i-au dat mari bătăi de cap, în ultima perioadă, atacantului împrumutat de Kayserispor la CFR Cluj.

Fostul său coleg de la Astra, Silviu Lung Jr. ştie de unde pornesc accidentările internaţionalului român: ”Îmi pare rau că, din nou, are o mică problemă musculară, dar el trebuie să îşi dea seama că nu mai are 20 de ani şi că atunci când are o mică problemă el trebuie să stea sută la sută şi abia apoi să înceapă antrenamentele.

Eu îl cunosc pe Denis, este un copil incredibil, extraordinar de ambiţios, un atacant valoros şi din dorinţa de a revenii cât mai repede pe gazon, cred că sare peste anumite etape de recuperare. 

Cred că acolo este problema ca nu îşi lasă corpul să se regenereze şi atunci apar mici probleme. 
 
El nejucând o bună perioadă de timp, s-a dus la Cluj unde au jucat din 3 în 3 zile şi din cauza acestui lucru a început să aibă mici probleme musculare”.
 

Cu Alibec şi Drăguş indisponibili, Mirel Rădoi explică de ce nu s-a gândit la Puşcaş: ”Nu a fost cu noi de la început”

Afla mai multe despre: denis alibecsilviu lung jrcfr clujechipa nationala 

viewscnt
Articole similare