Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sfaturi pentru fotbaliştii din Liga 1, de la un medic epidemiolog din Statele Unite: "Asta omoară virusul. Noi o folosim în spital"

EXCLUSIV | Sfaturi pentru fotbaliştii din Liga 1, de la un medic epidemiolog din Statele Unite: "Asta omoară virusul. Noi o folosim în spital"

Fotbal

Comentarii

Un medic epidemiolog român din Las Vegas, Statele Unite ale Americii, are un mesaj pentru echipele de fotbal din România, dar nu numai, în legătură cu prevenirea şi micşorarea şanselor de infecţie cu COVID-19.

"Ar trebui toate echipele de fotbal să foloseasca spălatul dinţilor şi clătirea gurii cu apă oxigenată 1-1,5%, să prevină şi să micşoreze şansele de COVID 19. Apa oxigenată omoară virusul. Noi folosim la toţi pacienţii din spital. Personal, folosesc combinaţia de apă de gură cu apă oxigenată de vreo 5 ani. De atunci nu am avut nicio carie şi la viaţa mea am avut o dantură proastă. 

Gargara cu apă oxigenată va preveni multe infectări şi teste pozitive şi poate salvaţi campionatul de la o întrerupere din cauza Covid. Managerii echipelor de fotbal trebuie să se unească şi să promoveze acest procedeu să nu vi se îmbolnavească fotbaliştii şi să întrerupeţi campionatul şi să fie echiplele eliminate din cupele europene. Nu aveţi nimic de pierdut", a declarat medicul. 

În Liga 1 continuă cazurile de coronavirus la echipe. În acest moment, cel mai afectat club este FCSB, care a trebuit să joace cu mai mulţi juniori în UEFA Europa League din această cauză. 

Afla mai multe despre: coronavirus 

viewscnt
Articole similare