Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Simona are nevoie în permanenţă de căldura prietenilor şi eu mă număr printre ei”

EXCLUSIV | ”Simona are nevoie în permanenţă de căldura prietenilor şi eu mă număr printre ei”

Tenis

Comentarii

Bogdan Stelea a fost prezent în sala de la Cluj pentru a urmări meciurile Simonei Halep de la Fed Cup. La finalul meciului cu Patty Schnyder, Simona Halep şi-a luat toţi prieteni la rând şi i-a îmbrăţişat, inclusiv pe fostul portar al naţionalei României.

”Îţi dai seama că am emoţii. Pentru că tenisul e un sport pe care îl apreciez mult, m-am uitat destul de mult la tenis dar din moment ce nu l-am jucat la un anumit nivel nu îmi dau seama foarte bine de ce se poate întâmpla şi datorită acestei situaţii emoţiile sunt destul de mari. Simona are nevoie în permanenţă de căldura prietenilor şi eu mă număr printre prietenii ei şi încerc să o ajut cât pot de mult cu anumite sfaturi, cu ceea ce mi se pare mie ca văd şi în multe situaţii îi spun ce cred 
 
”E opinia unui amator, îţi dai seama, în multe situaţii contează doar faptul că ştie că are prieteni lângă ea şi că se gândesc tot timpul la ea. Am vorbit destul de mult despre situaţii prin care ea trecea în anumite momente în jocul ei, eu mi-am spus părerea, cred că a contat într-o anume măsură”, a declarat Bogdan Stelea la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: steleasimona haleptenisfed cup 

viewscnt
Articole similare