Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Simona Halep ar putea primi cadou... un cal: ”Va fi pur sânge românesc”

EXCLUSIV | Simona Halep ar putea primi cadou... un cal: ”Va fi pur sânge românesc”

Tenis

Comentarii

Simona Halep ar putea primi un cadou inedit prin intermediul unui bun prieten de familie: ”Va fi unul pur sânge românesc”

”Vreau un cal, vreau un cal de rasă...” Aşa sună versurile unei cunoscute poezii dedicate cabalinelor. Dar care este legătura între cai şi Simona Halep, deţinătoarea titullui de la Wimbledon? Nimic mai simplu. Campioana ar putea deveni propietara unui cal de rasă, pur sânge românesc, iar cadoul l-ar putea primi ca urmarea a iniţiativei unui bun prieten de famiilie.

Pe vremnea când era primarul oraşuluui Buşteni, Emanoil Savin a a dezvoltat o foarte bună relaţie de prietenie cu familia Halep. Datorită lui, campioana a fost declarată Cetăţean de Onoare al urbei prahovene, iar în timp acesta a făcut o serie de acţiuni în centrul cărora s-a aflat Simona Halep.

Constănţeanca a fost invitată la inaugurarea terenului de tenis ce poartă numele lui Ilie Năstase. S-a bucurat, de asemenea, de realizarea unui banner imens amplasat pe vârful muntelui prin care buştenarii îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru România , dar şi de un banner amplasat chiar în centrul oraşului.

După câştigarea Wimbledon-ului, Savin s-a gândit să-i facă o mare surpriză Simonei: ”M-am gândit să vorbesc cu cei de la societatea de specialitate pentru ca aceştia să-i facă un cadou inedit. E vorba de un cal, pur sânge românesc. Dacă ar primi un astfel de cadou, Simona ar fi cu siguranţă foarte încântată”, a precizat Savin pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare