Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Simona Halep i-a luat faţa lui Ianis Hagi după triumful de la Wimbledon: "Merită acest lucru"

EXCLUSIV | Simona Halep i-a luat faţa lui Ianis Hagi după triumful de la Wimbledon: "Merită acest lucru"

Simona Halep

Comentarii

Începutul verii în sportul românesc a aparţinut echipei naţionale sub 21 de ani, care a obţinut o performanţă incredibilă la Campionatul European U21. Acum, anteţia s-a mutat pe Simona Halep, care a câştigat turneul de la Wimbledon.

Begu este convinsă că performanţele lui Halep trebuie răsplătite la Tokyo, unde aceasta ar trebui să fie portdrapelul României: "Bineînţeles că mi-aş dori să fie Simona. Merită acest lucru. Săptămână de săptămână steagul nostru este acolo sus şi cred că merită să fie port drapel", a declarat Irina Begu. 

Pentru statutul de port drapel mai sunt consideraţi Ianis Hagi, dar şi Ana Maria Brânză.

Ea şi-a stabilit obiectivul pentru Jocurile Olimpice de anul viitor: vrea să facă pereche cu Halep. Alături de Irina, Simona a câştigat singurul ei turneu de dublu, în 2018 la Shenzen. Begu nu a ratat ocazia şi a felicitat-o pe prietena sa pentru performanţa incredibilă reuşită la Wimbledon: "A reuşit o performanţă istorică şi mă bucur pentru ea enorm. Este o jucătoare care se adaptează foarte bine şi repede oricărei suprafeţe. Am vorbit cu ea, am felicitat-o. Ceea ce a făcut ea până acum pentru tenisul românesc este extraordinar pentru România".

Afla mai multe despre: irina begusimona halepport drapel 

viewscnt
Articole similare