Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Simone Inzaghi a vorbit despre accidentarea lui Ştefan Radu. Care sunt şansele fundaşului de a juca împotriva CFR-ului

EXCLUSIV | Simone Inzaghi a vorbit despre accidentarea lui Ştefan Radu. Care sunt şansele fundaşului de a juca împotriva CFR-ului

Stranieri

Comentarii

Fundaşul revine după o perioadă scurtă de inactivitate, iar Simone Inzaghi a dezvăluit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că Ştefan Radu are şanse foarte mici de a juca în partida cu CFR Cluj.

UPDATE | "Sperăm să reuşim să repetăm evoluţia din meciul cu FCSB (n.r. din urmă cu două sezoane). Ştim că CFR Cluj este o echipă foarte bună, cum a fost şi FCSB. Dar noi trebuie să facem o partidă cât mai bună şi să încercăm să câştigăm. Radu a avut o problemă de sănătate duminică, abia de astăzi a revenit la antrenamente şi cred că mâine Radu nu va juca" , a declarat Simone Inzaghi pentru Telekom Sport.


În tur, la primul meci din grupele competiţiei, fotbalistul român nici măcar nu a făcut deplasarea la Cluj pentru întâlnirea cu trupa antrenată de Dan Petrescu. Iar apoi nu a fost inclus în lotul italienilor nici la următoarele trei partide ale acestei faze a competiţiei. Ştefan Radu a fost păstrat pentru jocurile mult mai importante din Serie A.

Acum însă fostul dinamovist ar putea fi folosit de Simone Inzaghi în disputa cu vişinii din Gruia, având în vedere că Lazio îşi joacă ultima şansă la calificarea în primăvara europeană. Românul revine după o perioadă de trei săptămâni de indisponibilitate cauzată mai întâi de nişte probleme musculare şi mai apoi de o gripă. 

Afla mai multe despre: ştefan radueuropa leaguecfr clujrevenire 

viewscnt
Articole similare