Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Singurul antrenor regretat de tot vestiarul de la FCSB: "A venit după Piţurcă. Era altceva, era totul nou"

EXCLUSIV | Singurul antrenor regretat de tot vestiarul de la FCSB: "A venit după Piţurcă. Era altceva, era totul nou"

FCSB

Comentarii

În 2010, Florin Gardoş a fost transferat de FCSB de la Concordia Chiajna în schimbul sumei de 150 de mii de euro. Deşi a fost adus de Victor Piţurcă, fundaşul central n-a apucat să lucreze prea mult timp alături de fostul selecţioner.

La scurt timp după transferul lui Florin Gardoş, Victor Piţurcă s-a despărţit de FCSB, iar locul său a fost luat de Ilie Dumitrescu. Însă, după doar 40 de zile petrecute pe banca roş-albaştrilor, fostul internaţional şi-a anunţat şi el demisia.

"Când a plecat Piţurcă, am zis că nu mai am nicio şansă. Îmi spuneau băieţii de la echipa a doua că Leo Strizu îşi face echipa cu mine în lot la echipa secundă. Oricum, a venit Ilie Dumitrescu la echipa mare. Cred că, dacă întrebaţi cel puţin patru jucători din acea perioadă, toţi ar spune că au fost impresionaţi de Ilie Dumitrescu.

A fost ceva nou pentru noi. După ce am stat cu domnul Piţurcă o perioadă în cantonament, o perioadă care a fost crimă, a urmat perioada cu zilele de luni şi marţi cu câte două antrenamente pe zi. Se dormea la stadion, iar cu o zi înainte şi cu o zi după meci, toţi stăteam în cantonament. Aşa că mai aveam doar o zi liberă pe săptămână.

Şi atunci a venit Ilie Dumitrescu, altă mentalitate, alt program. Încerca chiar să ne scoată şi cantonamentul înainte de meci, să venim direct de acasă la meciuri. Şi nu s-a creat haos. Toţi ţineam la el, pentru că ne doream să rămână şi să avem acel program. Aveam rezultate" , a declarat Florin Gardoş pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin gardosilie dumitrescufcsbvictor piturcasteaua 

viewscnt
Articole similare