Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Singurul motiv care îl face pe Deian Sorescu să rămână la Dinamo! ”O fac pentru el, deoarece era singurul club din România la care ţinea!”

EXCLUSIV | Singurul motiv care îl face pe Deian Sorescu să rămână la Dinamo! ”O fac pentru el, deoarece era singurul club din România la care ţinea!”

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii Sport Report, de pe Telekomsport 1.

Fundaşul lui Dinamo în vârstă de 23 de ani a avut evoluţiii bune în acest sezon. În ultimele două meciuri ale tricolorilor, el a debutat pentru echipa naţională şi a făcut un meci bun contra Angliei, scor 0-1, unde a fost foarte aproape să marcheze. 

Sorescu este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, iar el a recunoscut că tatăl lui este singurul motiv pentru care este în Ştefan cel Mare. Parintele fotbalistului susţine clubul, iar acest lucru îl motivează pe fundaşul dreapta al naţionalei. 

”Plăcerea tatălui meu mă motivează să continui la acest club. Cum am spus şi la început, am ales Dinamo pentru tata, deoarece era singurul club din România la care el ţinea. Ăsta a fost unul dintre visurile lui. Şă ajung la Dinamo şi să îmbrac tricoul echipei. Mai ales acum, de când sunt şi căpitan. Clar că pentru el este o mândrie. Mă motivează asta.  

Nu am spus niciodată că nu ajung la Craiova sau FCSB. Viaţa de fotbalist este scurtă, iar dacă văd că la Dinamo nu se vrea mai mult, clar nu o să rămân. Asta a fost alegerea mea acum 3 ani, pentru că am vrut să îl răsplătesc pe tata. Dacă el m-a dus spre acest sport. Am dorit să îl răsplătesc cumva”, a spus Sorescu, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

Afla mai multe despre: sorescu 

viewscnt
Articole similare