Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Singurul om din Liga I care va juca la CM 2018, la un pas să nu ajungă fotbalist! ”Dă-mi acum o bâtă şi îţi demonstrez. Eram foarte bun”

EXCLUSIV | Singurul om din Liga I care va juca la CM 2018, la un pas să nu ajungă fotbalist! ”Dă-mi acum o bâtă şi îţi demonstrez. Eram foarte bun”

Dinamo București

Comentarii

Panamezul Jaime Penedo este de doi ani în România şi a dezvăluit pentru Telekom Sport că a fost la un pas să nu ajungă fotbalist profesionist. În copilărie a practicat baseball-ul.

Împlineşte 37 de ani anul acesta şi este singurul fotbalist din Liga I care va participa la Campionatul Mondial din Rusia. Jaime Penedo vine dintr-o ţară unde baseball-ul şi boxul sunt principalele sporturi.

Boxul nu l-aş fi ales oricum pentru că la box sfârşeşti prin a primi lovituri. Deşi este un sport bun, dar nu, nu m-aş fi apucat de el. Baseball am jucat şi chiar eram bun la baseball. Când eram mic, aveam 16 ani, eram foarte bun la baseball, trebuie să-ţi recunosc că eram chiar bun.

Dacă-mi aduci o bâtă, îţi demonstrez. Jucam a treia bază, pentru că aveam braţ bun şi jucam şi <<pitcher>>, o aruncam, dar nu aveam un control foarte bun şi dădeam la jucători. Aveam forţă, dar nu şi control”, spune Penedo.

Dinamovistul şi-a lansat anul acesta cartea autobiografică, intitulată "Nu te da bătut", şi a povestit pentru Telekom Sport cum a ales până la urmă fotbalul.

Afla mai multe despre: penedodinamopovestebaseball,  

viewscnt
Articole similare