Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Singurul scenariu în care Victor Piţurcă pleacă de la Craiova: ”A mai antrenat de două ori acolo”

EXCLUSIV | Singurul scenariu în care Victor Piţurcă pleacă de la Craiova: ”A mai antrenat de două ori acolo”

Superliga

Comentarii

Câţiva suporteri i-au cerut demisia lui Victor Piţurcă, în timpul meciului Craiova - Voluntari 2-1. Emil Săndoi este însă de părere că fostul selecţioner îşi va duce proiectul la bun sfârşit.

Venirea lui Victor Piţurcă la Craiova a aprins speranţele fanilor, care au început să viseze la titlu. Echipa din Bănie are însă fluctuaţii de formă şi rezultatele nu sunt dintre cele mai bune. La ultimul meci, cu Voluntari, pe teren propriu, câţiva suporteri i-au cerut demisia lui Victor Piţurcă.

Emil Săndoi spune că nu se pune problema de aşa ceva şi este convins că Piţurcă va reuşi să construiască la Craiova o echipă foarte puternică. Însă are nevoie de timp. Săndoi este de părere că singurul scenariu în care Piţurcă nu-şi va duce la capăt proiectul început la Craiova este venirea vreunei propuneri consistente din fotbalul arab:

”(n.r. Că fanii i-au cerut demisia lui Piţurcă) Până la urmă e important rezultatul care s-a obţinut şi cele 3 puncte, care ne menţin acolo, în plasa echipelor de pe primele două locuri, aşa cum am cam fost de la începutul campionatului. Nu cred că s-a gândit nimeni la aşa ceva (n.r. la demitere). Eu, din câte ştiu, este o colaborare chiar mai veche între conducerea clubului şi Victor Piţurcă şi nu cred că se va pune problema decât în eventualitatea în care ar vrea Victor Piţurcă să plece.

Nu cred că ar pleca în România, pentru că a şi declarat că în România, dacă mai antrenează, va antrena o singură echipă. În general el şi-a cam dus proiectele la capăt. Poate să apară o ofertă pentru el din ţările din Golf, unde a mai şi antrenat de două ori, să vină o ofertă de nerefuzat”,
a declarat Emil Săndoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare