Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Situaţia dramatică în care a ajuns Dinamo: ”Trebuie să avem grijă de fiecare bănuţ. Să nu-i risipim pe anumite lucruri”

EXCLUSIV Situaţia dramatică în care a ajuns Dinamo: ”Trebuie să avem grijă de fiecare bănuţ. Să nu-i risipim pe anumite lucruri”
Comentarii

Ricardo Grigore a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport şi a vorbit despre situaţia financiară dificilă pe care o traversează Dinamo şi, implicit, fotbaliştii din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Dinamoviştii au intrat în noul an tot cu conturile goale Toată lumea aşteaptă reunirea de la Dinamo să vadă câţi jucători se prezintă la primul antrenament din 2021. Duminică e ziua decisivă.

Cortacero nu şi-a respectat promisiunile - ultima era că până pe 31 decembrie plăteşte din salariile restante, ceea ce nu s-a întâmplat - mai mulţi jucători spanioli ameninţă că nu se prezintă la reunire. 

”Mai aştept doar fapte, nu mai cred vorbe nimic, nu mai vreau să vină nimeni să ne spună că veţi primi banii sau totul e rezolvat. Aştept să primesc mesaj de la bancă şi pe urmă să vină ei să ne spună că aţi primit şi să se rezolve problemele. Rămas bun nu şi-a luat nimeni, cu toţii ne vom vedea mâine din câte ştiu” explică Ricardo Grigore.

Pe lângă fotbal, dinamoviştii trebuie să înveţe şi lecţii de economie. Nici nu se compară perioada Negoiţă cu ce trăim acum, spun jucătorii lui Dinamo.

”În perioada Negoiţă, când ni se spunea un lucru, îl primeam, adică nu ne ducea cu zăhărelul. Atunci când nu primeam răspunsuri, era clar că nu ne primim banii. Fiecare trebuie să fie in aceste momente un profesor de economie foarte bun, să ştie cum să-şi păstreze banii şi să nu-i risipească banii pe anumite lucruri” a mai spus Grigore pentru Telekom Sport.

Fanii din DDB s-au implicat din nou. Încearcă să-i convingă pe jucători care vor să plece să nu-şi depună memorii.

Internaţionalul de tineret, Ricardo Grigore, joacă din 2017 la prima echipă a lui Dinamo. Este cotat la 450 de mii de euro, iar în actuala stagiune a bifat 12 meciuri, dintre care 11 în Liga 1.
 

Afla mai multe despre: ricardo grigore 

viewscnt
Articole similare