Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţia inconfortabilă prin care Gică Popescu trece când merge pe marile stadioane: ”Te duci pe Camp Nou şi trebuie să laşi capul în pământ”

EXCLUSIV | Situaţia inconfortabilă prin care Gică Popescu trece când merge pe marile stadioane: ”Te duci pe Camp Nou şi trebuie să laşi capul în pământ”

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu spune că îi este dor de o generaţie care să-i scoată pe români în stradă şi se simte inconfortabil când se simte nevoit să explice în întâlnirile importante ce se întâmplă cu fotbalul românesc.

Component de bază al celei mai importante generaţii din istoria naţionalei, Gică Popescu spune că-i lipsesc bucuriile pe care ”tricolorii” le ofereau. Fostul căpitan al Barcelonei susţine că are o dorinţă uriaşă să vadă o nouă generaţie la echipa naţională, care să facă performanţă şi care să obţină rezultate şi mai bune.

Gică Popescu spune că se simte incomod când este întrebat pe marile stadioane despre situaţia în care a ajuns echipa naţională a României:

”(Când mai apare o generaţie?) De platină. Ştii ce dor îmi e să ies şi eu pe stradă? Aş ieşi şi eu acum, m-aş bucura enorm să avem o generaţie care să ne bată la rezultate şi la performanţă pe noi, cu care să ne mândrim, să putem să mergem pe stadioane şi să ne întrebe lumea: ”vai, dar ce echipă naţională aveţi, vai, dar ce jucători aveţi, vai, dar ce puternici sunteţi!”.

Te duci în tribună la Camp Nou şi spune ”aţi pierdut calificarea”. Şi trebuie să laşi capul în pământ, să înghiţi în sec din nou şi din nou. Mie, sincer, care am făcut performanţă şi intrăm în toate aceste case fotbalistice ca la noi acasă, ne este ruşine de multe ori că trebuie să lăsăm capul în pământ. Noi, care nu l-am lăsat niciodată. Sus l-am ţinut tot timpul sus şi îl vom ţine mereu sus pentru că istoria ne obligă să îl ţinem sus”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare