Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţia incredibilă din vestiarul FCSB-ului. Nicolae Dică: ”Nu patronul trebuia să pună stop, ci jucătorii”

EXCLUSIV | Situaţia incredibilă din vestiarul FCSB-ului. Nicolae Dică: ”Nu patronul trebuia să pună stop, ci jucătorii”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică susţine că jucătorii de la FCSB ar trebui să înceteze să-l mai sune pe Gigi Becali şi să se concentreze mai mult pe meseria pe care o au.

Fostul antrenor al FCSB-ului a dezvăluit la Telekom Sport o situaţie anormală. Nicolae Dică susţine că unii jucători au conversaţii zilnice cu patronul, căruia îi povestesc tot ce se întâmplă la echipă. După această dezvăluire, Gigi Becali a recunoscut că vorbeşte destul de des cu unii dintre jucătorii, însă nu are de gând să renunţe la acest obicei.

Nicolae Dică susţine însă că jucătorii sunt cei care ar trebui să pună capăt acestei situaţii şi să se concentreze mai mult pe activitatea lor principală, fotbalul:

”(A zis Gigi Becali că nu vrea să pună stop conversaţiilor cu jucătorii) Nu trebuia să pună stop patronul, ci jucătorii. Ca jucător, trebuie să îi spui patronului: 'treaba mea e să mă antrenez, să joc şi atât. Nu să vorbesc şi să îmi dau cu părerea despre x, y, z'. Aşa am făcut când am fost întrebat despre un antrenor când eram jucător la Steaua. Am spus că nu mă bag, că nu e treaba mea”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare