Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţia la care nimeni nu s-a gândit. Cum putea fi Dinamo în play-off. Andone: ”Trebuia să fie mai atenţi”

EXCLUSIV | Situaţia la care nimeni nu s-a gândit. Cum putea fi Dinamo în play-off. Andone: ”Trebuia să fie mai atenţi”

Superliga

Comentarii

Ioan Andone face un calcul simplu şi spune că Dinamo ar fi fost în play-off dacă ar fi fost mai multă linişte la echipă. Managerul general al lui FC Voluntari spune că s-au pierdut cel puţin 4 puncte atunci când au fost schimbaţi Florin Bratu şi Claudiu Niculescu.

Dacă ar fi câştigat toate meciurile din acest an, Dinamo era în play-off. Însă jucătorii lui Mircea Rednic au făcut doar egal cu Dunărea Călăraşi şi au pierdut cu FC Botoşani, astfel că au terminat sezonul regulat la 5 puncte distanţă de prima poziţie care ar fi dus în play-off.

Ioan Andone face un calcul şi mai simplu. Fostul mare fundaş al lui Dinamo spune că mai multă stabilitate la club ar fi adus mai multe puncte, care ar fi asigurat prezenţa în play-off.

”E al doilea an consecutiv (n.r. în care ratează play-off-ul). E o problemă de organizare a clubului. Ce-am făcut prost anul trecut de n-am ajuns în play-off? Păi, de ce ai repetat prostia? Trebuiau să fie mai atenţi, că cu 3 puncte în plus, pe care le-au pierdut pe certuri, pe scandaluri, pe jucători pe care i-ai adus şi nu au confirmat. Hai să-i dăm afară. Cu schimbarea lui Bratu, după aia cu aducerea lui Claudiu Niculescu pentru 3 meciuri, astea pun amprenta asupra jocului. Când au fost frecuşurile alea, făceai 4 puncte în plus faţă de ce s-a făcut şi, uite, erai în play-off”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare