Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţia reală a lui Cosmin Olăroiu! Clubul care insistă să-l "fure" din China pentru a înlocui un antrenor legendar

EXCLUSIV | Situaţia reală a lui Cosmin Olăroiu! Clubul care insistă să-l "fure" din China pentru a înlocui un antrenor legendar

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu este dorit cu insistenţă de liderul din Arabia Saudită, Al-Hilal, club unde a mai activat ca antrenor principal în perioada 2007-2009 şi unde a cucerit trei trofee, inclusiv titlul de campion, în 2008.

Al-Hilal conduce campionatul din Arabia Saudită, însă a obţinut doar două victorii în ultimele şase etape şi a pierdut mult din avansul confortabil avut la un moment dat. Antrenor la Al Hilal e portughezul Jorge Jesus, triplu campion al Portugaliei pe banca Benficăi şi care înainte de a ajunge în Arabia Saudită a antrenat-o pe Sporting Lisabona.

Marcaj strâns la Oli

Olăroiu reprezintă prima opţiune a saudiţilor, care fac tot posibilul să-l convingă pe tehnician să revină. Totuşi, situaţia românului e una complicată: chinezii de la Jiangsu Suning nu vor să se despartă de el şi singura metodă prin care ar putea să ajungă la Al Hilal ar fi să demisioneze.



Totuşi, în acest caz, Olăroiu ar fi obligat să plătească o sumă uriaşă ca despăgubire, inclusiv pentru toţi membrii staff-ului său.

Olăroiu o antrenează pe Jiangsu Suning din martie 2018, când a fost instalat în locul italianului Fabio Capello. În sezonul recent încheiat, Jiangsu a ocupat locul 5, la 20 de puncte distanţă de campioana Shanghai SIPG.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiual hilaljiangsu suning 

viewscnt
Articole similare