Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţia şocantă în care a ajuns Dinamo. Contra, rugat de angajaţi să-i ajute cu bani: ”Mi-au zis că trebuie să le dea copiilor de mâncare”

EXCLUSIV | Situaţia şocantă în care a ajuns Dinamo. Contra, rugat de angajaţi să-i ajute cu bani: ”Mi-au zis că trebuie să le dea copiilor de mâncare”

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra a oferit noi detalii despre situaţia dezastruoasă care există la Dinamo. Neplătiţi de mai multe luni, mai mulţi angajaţi ai clubului i-au cerut bani împrumut lui Cosmin Contra.

Noii acţionari ai lui Dinamo au adus clubul într-o situaţie disperată din punct de vedere financiar. Cortacero şi colaboratorii săi nu şi-au plătit de mai multe luni angajaţii, care au ajuns într-o situaţie foarte delicată din punct de vedere financiar. Mai ales că mulţi nu au salarii mari.

Invitat în platoul Telekom Sport. Cosmin Contra a dezvăluit că mai mulţi angajaţi l-au rugat să-i împrumute cu bani, deoarece nu mai aveau cum să-şi întreţină familiile:

”Nu ne-au dat niciun ban, gândeşte-te că sunt oameni din staff cărora le-am dat bani, trăiesc de pe o zi pe alta, recuperatorul... soţia  însărcinată, a plătit de la el, l-am împrumutat eu nişte bani să dea un avans la casă. N-are maşină, ca să stea în apartamentul plătit din banii lui, stă la hotel cu soţia gravidă. 

Toţi vin la mine şi după, antrenorii de la copii şi juniori care îmi dau mesaje: ”mister, ajută-ne şi pe noi măcar un salariu din cele 4-5 pe care le avem restante, trebuie să dau de mâncare copiilor”. V-aş ajuta pe toţi dacă aş putea să fac... ce am putut, am făcut, dar nu mai pot! Nu mai am puterea să duc”, a dezvăluit Cosmin Contra la Telekom Sport. 

În ultima perioadă, Pablo Cortacero le-a tot promis angajaţilor că va aduce bani la club, însă până acum nu s-a ţinut de cuvânt. Omul de afaceri spaniol a anunţat iniţial că va face o infuzie de 400.000 de euro şi suma promisă a ajuns la 1,5 milioane de euro, însă conturile au rămas în continuare goale. 

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare