Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Situaţia tensionată de la Dinamo continuă. Miriuţă, şedinţă cu Negoiţă. Ce măsuri s-au luat şi obiectivul incredibil propus de antrenor

EXCLUSIV Situaţia tensionată de la Dinamo continuă. Miriuţă, şedinţă cu Negoiţă. Ce măsuri s-au luat şi obiectivul incredibil propus de antrenor

Dinamo București

Comentarii

Vasile Miriuţă a fost băgat în şedinţă azi de conducerea lui Dinamo, iar întâlnirea n-a decurs deloc bine. La această întâlnire a participat şi Sergiu Hanca, care a oferit detaliile sale cu privire la evenimentul nefericit petrecut înaintea meciului de Cupă.

Conducerea clubului a decis sancţionarea a cinci dintre cei şase petrecăreţi de la Piatra Neamţ cu 3.000 EUR de om, singurul care a scăpat fiind Muţiu. Practic, Dudea şi  Costache, care au salarii lunare de 1.000 EUR, vor pierde 25% din salariile anuale.

Vasile Miriuţă a cerut excluderea din lot a jucătorilor şi schimbarea obiectivului pentru acest sezon: menţinerea în prima ligă, însă patronul nu a fost de acord. 

Cu doar 21 de puncte strânse în 16 etape, Dinamo are cel mai slab start de sezon din ultimii 57 de ani. Prezenţa în play-off este pusă în pericol, ţinând cont de problemele interne de la club, dar şi de faptul că adversarele din faţa "câinilor" joacă mult mai bine.

"Sunt enorm de dezamăgit, m-au trădat. Dacă mă trădezi, nu pot să-ţi ţin partea. Mai bine mor pe mâna mea, mor cu Ion Gheorghe la 17 ani. Măcar ştiu că-l bag şi îşi dă viaţa pe teren. I-am băgat pe toţi titulari. Le-am mai dat o şansă. Acum nu-i mai iert, asta-i sigur" - a spus Miriuţă după meciul cu Viitorul. 

Este posibil ca antrenorul să se despartă de Dinamo dacă Negoiţă va decide ca petrecăreţii să rămână în lot. Fanatik.ro anunţă că Dan Alexa ar putea să vină în locul său. 

Afla mai multe despre: dan alexavasile miriutadinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare