Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţie ALARMANTĂ la Dinamo! Două nume de antrenori pe lista lui Negoiţă. Surpriza URIAŞĂ pe care o pregăteşte conducerea

EXCLUSIV | Situaţie ALARMANTĂ la Dinamo! Două nume de antrenori pe lista lui Negoiţă. Surpriza URIAŞĂ pe care o pregăteşte conducereagalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii I. Situaţia la clubul din Ştefan cel Mare devine alarmantă.

Cinci etape scurse din noul sezon al Ligii 1, iar Dinamo ocupă locul 12 în campionat cu doar 3 puncte acumulate. Gruparea din Ştefan cel Mare are doar patru goluri marcate şi alte 12 primite. Conducerea este în conflict deschis cu fanii, iar pe banca tehnică nu stă Eugen Neagoe, antrenorul contestat încă de la început de ultraşi, ci doar secundul acestuia, Sebastian Moga. Bucureştenii au meci în etapa viitoare contra Chindiei lui Viorel Moldovan.

Eugen Neagoe ar putea reveni de urgenţă la echipă

Situaţia alarmantă de la Dinamo ar putea face ca Eugen Neagoe să revină pe banca tehnică a grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. Fanii ”câinilor” par să nu-şi dorească acest lucru, dar oficialii consideră că este varianta cea mai la îndemână.

Eugen Neagoe a confirmat la Telekom Sport această posibilitate: ”Eu sunt sub contract cu Dinamo. După toate discuţiile pe care le-am avut cu cei din conducerea clubului, oamenii au în continuare încredere în mine şi mă aşteaptă cât mai repede alături de băieţi. Sper ca spre sfârşitul lunii să pot fi zi de zi lângă ei. Şi astăzi am fost la Săftica, am stat de vorbă cu băieţii, dar am o recomandare din partea medicilor să mai rămân încă două săptămâni mai departe de fotbal. Pe 21 august merg la încă un control. Dar nu depinde de acest control, pentru că totul este în regulă. După acest control, cred că voi reveni lângă băieţi. Dacă de mici am făcut asta, am fost pe terenul de fotbal de la 10 ani, este foarte greu să stai departe. Toate recomandările sunt ok din partea medicilor şi chiar nu am nicio problemă, pot să antrenez în continuare fără nicio restricţie.  S-ar putea la jocul de acasă cu Hermannstadt, sau cel din deplasare de la Sf Gheorghe, în acea perioadă. Oricum, după 21 august” a spus tehnicianul la Sport Report.

Neagoe poate reveni la cârma echipei, în ciuda situaţiei dificile pe care a traversat-o la partida cu Universitatea Craiova. Conform surselor Telekom Sport el a continuat să pregătească echipa şi în această perioadă în care pe bancă s-a aflat Sebastian Moga, secundul său.

Varianta de rezervă este Viorel Moldovan, dar costă! Surpriză uriaşă: Dinamo testează pista Ionel Ganea

Dacă Neagoe nu va reveni în cele din urmă la echipă, conducerea ”câinilor” se va îndrepta spre Viorel Moldovan, adversarul din următoarea etapă a alb-roşilor.  Problema în cazul Moldovan (o variantă acceptată şi de fanii ”câinilor”) este că Ionuţ Negoiţă trebuie să scoată ”din vistierie” aproximativ 100 de mii de euro.

Cum oficialii ”alb-roşilor” ezită să-i plătească antrenorului de la Chindia clauza de reziliere, sursele Telekom Sport au aflat că Dinamo ia în calcul un al treilea nume: Ionel Ganea.

”Ganezul” este considerat mână forte în vestiar, liber de contract şi are trecut dinamovist. În plus, îndeplineşte unul dintre criteriile cele mai importante pe care le caută oficialii clubului. Aceştia vor pe banca tehnică a lui Dinamo un tehnician român. 

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiionel ganea 

viewscnt
Articole similare