Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţie incredibilă la Astra. Alexa a fost suspendat după ce a trimis un mail conducerii. Ce întrebare a ”îndrăznit” să pună

EXCLUSIV | Situaţie incredibilă la Astra. Alexa a fost suspendat după ce a trimis un mail conducerii. Ce întrebare a ”îndrăznit” să pună

Superliga

Comentarii

Dan Alexa susţine că şefii Astrei l-au suspendat după ce le-a trimis un mail în care s-a interesat de situaţia sa, în contextul în care patronul clubului a confirmat ieri că Bogdan Andone este noul antrenor.

Dan Alexa n-a mai fost dorit la Astra după rezultatele slabe din ultima perioadă şi conducerea fostei campioane a anunţat deja că Bogdan Andone este noul antrenor principal. Însă Alexa încă nu şi-a reziliat contractul. În înţelegerea dintre cele două părţi există o clauză pe care cei de la Astra nu vor să o plătească, astfel încât au apelat la o altă soluţie.

Dan Alexa susţine că a fost anunţat de conducerea clubului că este suspendat pe o perioadă de patru zile. Motivul? Antrenorul în vârstă de 39 de ani a trimis un mail în care a cerut lămuriri despre situaţia sa.

”Am primit o decizie de suspendare a activităţii pe o perioadă de patru zile, motiv fiind că am trimis un mail ca să întreb oficial despre situaţia mea. Am văzut în presă că vine Bogdan Andone. Vom vedea ce se va întâmpla după perioada aceasta. Nu a fost plăcut, dar ce pot să spun? Acum e prea puţin important. Important este să se găsească o soluţie după perioada aceasta. Important e să merg înainte. Nu (n.r. - dacă a reziliat), e o perioadă de suspendare de patru zile.

Probabil s-a vrut să fie linişte la echipă pentru ca noul antrenor să aibă linişte.

Am lucrat cu un club formidabil, am lucrat cu un preşedinte foarte bun, vom vedea ce va fi după aceste patru zile. (Club formidabil, preşedinte foarte bun, patronul cum este? )Domnul Niculae are un mare merit că bagă bani în fotbal. Sunt tot mai rari patronii de acest fel. Bagă bani mulţi. Atât.

(...) Eu ştiu că sunt suspendat perioada aceasta, ce va fi după vom vedea. Dacă se vor rezolva toate treburile, îi doresc multă baftă. Este un antrenor foarte bun, am o relaţie foarte bună cu el, mereu am avut de respect reciproc. Bogdan Andone nu reprezintă niciun fel de problemă. Nu este nicio supărare la adresa lui”,
a declarat Dan Alexa, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare