Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ŞOC la naţionala U21 a României! Un jucător calificat la Euro 2019 a anunţat public că vrea să joace pentru Ungaria

EXCLUSIV | ŞOC la naţionala U21 a României! Un jucător calificat la Euro 2019 a anunţat public că vrea să joace pentru Ungariagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al echipei FC Botoşani, Lorand Fulop, a confirmat că este la un pas de un transfer la Akademia Puskas.

La 21 de ani, Lorand Fulop este unul dintre cei mai în formă tineri jucători din Liga 1. 24 de meciuri, şapte goluri şi trei assist-uri a adunat fotbalistul Botoşaniului, în acest sezon, cifre care i-au asigurat un transfer la Akademia Puskas, locul 7 în prima ligă din Ungaria.

"Este OK pentru club, este OK şi pentru mine, vom vedea zilele astea ce se întâmplă. Analizăm oferta. S-ar putea să plec săptămâna asta să semnez.

Este o echipă tânără, cu o academie foarte bună. Vin jucători din spate, jucători mulţi tineri... Îmi place Academia Puskas, sunt condiţii foarte bune. Vom vedea dacă semnez sau nu.

Da, m-am consultat (n.r. - cu fratele său Istvan), pentru că este un mare ajutor pentru mine, să îmi zică ce se întâmplă acolo, cum decurg lucrurile", a declarat Lorand Fulop, pentru Telekom Sport.

Jucătorul originar din Târgu Mureş crede că acest transfer îl va aduce şi în vederile selecţionerului naţionalei Ungariei, deşi mărturiseşte că şi-ar dori şi la Euro cu reprezentativa de tineret a României. Fulop a făcut parte din lotul convocat de Mirel Rădoi pentru cele două meciuri amicale disputate în această primăvară. El a bifat 18 minute contra Spaniei U21, apoi a jucat 70 minute în meciul cu Danemarca U20.  

"Cu siguranţă acest transfer o să mă aducă mai aproape de naţionala Ungariei, dar să nu uităm de Campionatul European care urmează şi îmi doresc foarte mult să ajung acolo.  Nu ştiu ce se va întâmpla după aceea. Eu în primul rând îmi doresc să ajung la România U21, să joc la europene", a adăugat Lorand Fulop.

Afla mai multe despre: fulop 

viewscnt
Articole similare