Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şoc pentru Becali! Edi Iordănescu a refuzat oferta de la FCSB: ”Rămân la Mediaş” Cine e antrenorul care poate veni

EXCLUSIV | Şoc pentru Becali! Edi Iordănescu a refuzat oferta de la FCSB: ”Rămân la Mediaş” Cine e antrenorul care poate veni

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Edi Iordănescu este 95% antrenorul FCSB, dar tehnicianul a refuzat, în realitate, oferta de la FCSB.

Continui la Mediaş”, este anunţul lui Edward Iordănescu! Antrenorul a preferat să plece în vacanţă în Grecia şi a evitat o nouă discuţie cu Gigi Becali. Iordănescu îi va comunica decizia lui Becali prin telefon.

În aceste condiţii, Becali va începe negocierile cu Walter Zenga, iar italianul ar urma să fie instalat până la finalul zilei.

BECALI CREDEA CĂ L-A CONVINS

În ultimele zile, Gigi Becali a declarat, în mai multe rânduri, că l-a convins pe Edi Iordănescu. De la 90%, la 95%, doar că Edward Iordănescu l-a refuzat, în cele din urmă.

Edi a fost la mine acasă ieri! Am vorbit, dar am ajuns la vârsta şi înţelepciunea încât eu sunt un ca un părinte pentru el. I-am spus că pentru el e cel mai mare pas pe care l-ar putea face. Dacă vrea fotbal şi vrea să fie mare antrenor e greu fără trambulina FCSB. Poate, doar dacă ai norocul lui Lucescu care a ajuns în Grecia. În rest e greu... Edi nu mai este cel de acum patru, cinci ani. S-a schimbat şi s-a apropiat mai mult de biserică”, spunea Becali, convins că are deja antrenor.

Edi Iordănescu a fost, luni, la Palatul lui Gigi Becali, iar cei doi au avut o discuţie de aproape o oră. Imediat după întâlnirea cu Edi, Becali a fost convins că a reuşit să-l aducă pe tehncianul de la Mediaş. Numai că Iordănescu n-a fost convins de propunerea lui Becali, iar refuzul patronului de la FCSB de a-i pune în contract o clauză importantă în ceea ce priveşte rezilierea înţelegerii l-a făcut pe Edi Iordănescu să continue la Mediaş.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsb,  

viewscnt
Articole similare