Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şoc şi groază pentru Mihăilă. Accidentarea lui Man i-a amintit de coşmarul trăit la Iaşi

EXCLUSIV | Şoc şi groază pentru Mihăilă. Accidentarea lui Man i-a amintit de coşmarul trăit la Iaşi

Echipa națională

Comentarii

Împotriva Irlandei de Nord, Valentin Mihăilă a marcat primul gol pentru naţionala de tineret a României. Bucuria fotbalistului de la U Craiova era să fie însă umbrită de accidentarea lui Dennis Man.

Contactul violent dintre Hazard şi Man a speriat pe toată lumea, în special pe Valentin Mihăilă. În noiembrie 2018, mijlocaşul Craiovei a fost protagonistul unei faze similare, atunci când a ajuns la spital după ce Laurenţiu Rus l-a lovit în gât.

"Eliminarea portarului advers a fost un avantaj. E foarte bine să joci cu un om în plus, dar cartonaşul galben a fost meritat. Nu galben, nu altceva. Mă bucur că Man e bine.

Eu m-am speriat având în vedere ce s-a întâmplat la Iaşi cu mine vâzându-l pe el m-am speriat, dar nu a fost decât o lovitură la buză. E bine când totul se termină cu bine. 

E o victorie meritată. Am dominat jocul cap-coadă. Am dat iar trei goluri. Sunt fericit că am dat şi eu un gol, aveam nevoie şi sunt fericit că am luat trei puncte.

(Şase puncte pentru voi, Danemarca are nouă puncte. Între cele două naţionale se dă lupta pentru calificare?)
Bătălia se va cu fiecare echipă până la finalul grupei. Acum trebuie să mergem acasă şi să ne refacem pentru că urmează meciuri grele în campionat şi apoi iar dubla la U21.

(Titular de bază la U21?)
Sper să prind un loc de titular, dar sunt mulţi jucători cu calitate foarte bună. De aceea sunt aici 22-23 de jucători, pentru a fi concurenţă pe posturi.

(Cu domnul Piţurcă ai vorbit?)
Da. m-a sunat şi înainte de meci, mi-a zis să joc cu curaj şi să am încredere că totul va fi bine şi că vom câştiga azi"
, a declarat Valentin Mihăilă pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: echipa nationalatineretmihailamanaccidentare 

viewscnt
Articole similare