Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Soluţia IDEALĂ pentru Gigi Becali şi banca tehnică a FCSB-ului: ”Să vină! Ăla e antrenor, nu papiţoi!”

EXCLUSIV | Soluţia IDEALĂ pentru Gigi Becali şi banca tehnică a FCSB-ului: ”Să vină! Ăla e antrenor, nu papiţoi!”galerie foto

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a găsit soluţia perfectă pentru Gigi Becali. Expertul Telekom Sport spune că Reghecampf este varianta cea mai bună de antrenor pentru echipa vicecampionă.

La Minutul 91, Basarab Panduru a tras un semnal de alarmă în privinţa riscului la care se expune FCSB dacă nu accede în grupele UEFA Europa League în acest sezon: ”Dacă nu te califici cu Vitoria Guimaraes este un moment foarte complicat pentru viitorul echipei, pentru că el (n.r Becali) spune foarte clar: dacă nu primesc bani, nu mai bag bani. Şi atunci lucrurile se complică” a spus Panduru la Telekom Sport.

”Să vină Reghecampf! Ăla e antrenor!”

Tot la Minutul 91, Basarab Panduru, expert Telekom Sport a discutat despre problema principală de care se loveşte Gigi Becali: aceea că nu găseşte un antrenor capabil pentru echipa sa. ”Am văzut acolo pe listă un antrenor, Luigi del Neri...cred că aici vorbim de altceva. Trebuie un antrenor de valoare. Dacă vrei să continui să le dai antrenorilor 7-8000 atunci...la antrenori cred că e clar şi problemă de bani la FCSB. Au fost mereu mai slab plătiţi” a declarat Panduru.

A fost momentul în care moderatorul Dan Udrea a rostit numele lui Laurenţiu Reghecampf, dublu campion al României cu FCSB şi antrenor care a fost printre cei mai bine plătiţi de Gigi Becali: ”Reghecampf şi-a pus bonusuri mari. Aah, Reghecampf, atenţie, dacă reuşeşte cumva să-l aducă înapoi, păi Reghecampf e antrenor! Nu e papiţoi! Ăla e antrenor! Ăla a venit atuncea, acum 5-6 ani şi a zis...am venit, câştig campionatul la nu ştiu câte puncte...10 puncte. Cred că aşa l-a şi câştigat. Deci, dacă vine el, jucătorii ăştia tineri trebuie puşi la muncă şi antrenaţi şi atunci ei vor fi mai buni. Da, Reghecampf sunt de acord dacă vine înapoi, pentru că el este antrenor!” a mai spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Laurenţiu Reghecampf (43 de ani) a antrenat FCSB între 2012 şi 2014, dar şi între 2015 şi 2017. El a cucerit pe banca tehnică a echipei lui Gigi Becali patru trofee importante: două titluri de campioană, Supercupa României şi Cupa Ligii. Reghecampf antrenează în prezent formaţia Al Wasl, acolo unde are însă un salariu de aproape 3 milioane de dolari pe sezon. 

viewscnt
Articole similare
Fanii Simonei Halep au luat foc și-l consideră vinovat pe soțul tenismenei pentru...