Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Soluţia prin care poate merge Mutu cu naţionala U21 la Tokyo! Anunţul oficial dinspre FRF

EXCLUSIV | Soluţia prin care poate merge Mutu cu naţionala U21 la Tokyo! Anunţul oficial dinspre FRF

Echipa națională

Comentarii

În această vară, România va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi cu echipa de fotbal sub 21 de ani. În mod normal, antrenorul selecţionatei va fi Mirel Rădoi, cel care a obţinut calificarea.

Mirel Rădoi a calificat echipa naţională sub 21 de ani la Campionatul European din 2019 şi a dus-o până în semifinalele competiţiei. Astfel, România U21 s-a calificat la Jocurile Olimpice, unde tot Rădoi va fi antrenor. 

Totuşi Mutu poate merge şi el la Tokyo. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a dezvăluit modalitatea prin care şi viitorul selecţioner al reprezentative de tineret poate fi în delegaţia României din Japonia.

"Situaţia e clară, merge Mirel Rădoi şi el îşi face ce staff doreşte. Dacă va dori să meargă, poate va face parte din staff. Dar antrenorul care a calificat această echipă la Olimpiadă este Mirel Rădoi. Mai departe, o mare parte din echipa asta va fi cea care a evoluat la Campionatul European. Iar Mirel are libertatea din partea comisiei tehnice să îşi facă stafful aşa cum crede de cuviinţă"

Adrian Mutu, propunerea Comisiei Tehnice pentru funcţia de selecţioner al naţionalei de tineret a României

În cadrul şedinţei de joi, 9 ianuarie 2020, membrii Comisiei Tehnice FRF l-au nominalizat pe Adrian Mutu pentru a deveni noul antrenor al reprezentativei de tineret a României.

Propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selecţioner al reprezentativei U21 a României va fi dezbătută în cadrul şedinţei Comitetului Executiv de marţi, 14 ianuarie 2020.

România U21 ocupă locul secund în preliminariile EURO 2021, turneu găzduit de Ungaria şi Slovenia. Urmează pentru tinerii tricolori duelul contra liderului Danemarca, pe 31 martie.

Afla mai multe despre: mutuechipa nationalajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare