Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Soluţia surprinzătoare pe care Contra o ia în calcul pentru una dintre marile probleme ale naţionalei: ”E unul dintre cei mai buni”

EXCLUSIV | Soluţia surprinzătoare pe care Contra o ia în calcul pentru una dintre marile probleme ale naţionalei: ”E unul dintre cei mai buni”

Echipa națională

Comentarii

Ionuţ Badea, fostul secund al lui Anghel Iordănescu şi Christoph Daum, susţine că unul dintre cei care ar putea fi chemaţi la naţională în perioada următoare este Andrei Burcă, fundaş la FC Botoşani.

Cosmin Contra are serioase probleme în centrul defensivei, după ce Vlad Chiricheş s-a accidentat, iar Grigore, Moţi şi Săpunaru n-au oferit încredere. Selecţionerul caută permanent soluţii pentru acele posturi şi i-a promovat deja de la tineret pe Alex Paşcanu şi Ionuţ Nedelcearu.

Ionuţ Badea a dezvăluit că selecţionerul ia în calcul şi o variantă surpriză pentru acel post. Cosmin Contra îl are sub observaţie pe Andrei Burcă, un fundaş central de 25 de ani care joacă la FC Botoşani:

”Eu l-aş băga poate pe Ţîru [...] Burcă, de la Botoşani, a fost pe listă... Prima oară când a fost pus pe o listă a fost în perioada Christoph Daum. Şi am discutat cu Christoph în perioada aia, că e unul dintre cei mai buni”, a dezvăluit Ionuţ Badea la Telekom Sport.



În acest sezon, Andrei Burcă a jucat în 28 de meciuri pentru FC Botoşani, timp în care a marcat un gol.

Afla mai multe despre: ionut badeaandrei burca 

viewscnt
Articole similare