Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Soluţie surpriză pentru postul de fundaş dreapta la naţională! "E unul dintre cei mai buni apărători români"

EXCLUSIV | Soluţie surpriză pentru postul de fundaş dreapta la naţională! "E unul dintre cei mai buni apărători români"
Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a susţinut cu Andrei Burcă poate fi o variantă de luat în seamă pentru postul de fundaş dreapta al naţionalei României.

Dan Petrescu a fost nevoit să improvizeze în primele meciuri oficiale din 2020 pe postul de fundaş dreapta. Cum Cristi Manea nu este pregătit, antrenorul lui CFR Cluj l-a trimis în dreapta apărării pe Andrei Burcă. 

Acum, Burcă este luat în calcul pentru a fi trecut fundaş dreapta la naţionala României, deşi acesta postul său de bază este de fundaş central: "În ce situaţie suntem cu jucatorii care evolueaza pe acest post devine o soluţie... Poate deveni o soluţie. Eu cred, fără să fiu implicat în acţiunea de selecţie, că poate deveni o variantă oriunde in lanţul apărătorilor. E unul dintre cei mai buni fundaşi români în momentul ăsta", a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport. 

  • Vasile Mogoş, Romario Benzar, Alex Chipciu şi Cristi Manea sunt celelalte variante pentru postul de fundaş dreapta. 

Meciurile din semifinalele play-off-ului pentru EURO 2020 se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Afla mai multe despre: andrei vochinandrei burcacfr clujmirel radoinationala romaniei 

viewscnt
Articole similare