Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cârţu a aflat de la TV că Bergodi vrea să-şi dea demisia: "N-a vorbit cu nimeni. E treaba lui, o să căutăm alt antrenor. Să vedem dacă e adevărat!"

EXCLUSIV | Sorin Cârţu a aflat de la TV că Bergodi vrea să-şi dea demisia: "N-a vorbit cu nimeni. E treaba lui, o să căutăm alt antrenor. Să vedem dacă e adevărat!"
Comentarii

Sorin Cârţu, preşedintele U Craiova, a reacţionat în direct la Telekom Sport după înfrângerea suferită de olteni în faţa Chindiei, 0-1, şi anunţă că antrenorul Cristiano Bergodi şi-a dat demisia. Oficialul din Bănie a fost luat prin surprindere de declaraţiile pe care le-a făcut Cristiano Bergodi.

Italianul Bergodi a anunţat că-şi dă demisia după a doua înfrângere la rând pe teren propriu suferită de U Craiova, 0-1 cu Chindia. Sorin Cârţu a spus că a aflat de la TV despre intenţiile antrenorului şi nu ştie nimic despre motivele care l-au împins pe Bergodi să vrea să-şi dea demisia. Preşedintele Craiovei a acuzat şi arbitrajul, susţinând că penalty-ul din care Chindia a câştigat meciul a fost incorect acordat.

"Nu ştiu. Am auzit şi eu la televizor. De la ce a spus la ce face... A fost imediat după meci, aşa. Nu ştiu nimic dintre problemele lui. Nici domnul Rotaru, nimeni nu ştie. Nimeni n-a vorbit cu el. Cu nimeni nu a vorbit despre asta. Nu au fost probleme, noi nu ne ducem la stadion, contactele sunt puţine. I-am trimis un mesaj domnului Rotaru. Nu am avut timp să mă uit.

E o echipă pe locul întâi, cum să comentăm dacă e ncesară? Sunt nişte înfrângeri mai greu de perceput. Să te bată Clinceniul, Târgovişte? Dar ţi le asumi. Vezi ce faci. Fac parte din joc şi astea. N-au fost câţiva jucători, dar asta nu înseamnă că la cel lot avem nu putem face o echipă care să o bată pe Chindia. Şi lotul e făcut ca echipa asta să nu piardă.

Am văzut şi un curent împotriva Universităţii Craiova. Ăla a fost penalty? Despre ce vorbim?

O să căutăm alt antrenor, dacă îşi menţine poziţia. La Craiova vor să vină mulţi antrenori. Şi-a dat demisia, e treaba lui. Să vedem dacă e adevărat. A fost un mandat pozitiv. Au fost atâtea victorii, echipa e pe primul loc. Nu are motive să-şi dea demisia. Nu e numai vina lui. E vina întregului colectiv, antrenori, jucători. Victoriile ei le-au făcut, înfrângerile tot ei. E decizia lui."
, a spus Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

Cristiano Bergodi a anunţat că-şi dă demisia de la U Craiova!

Antrenorul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, a anunţat că sunt şanse mari să-şi prezinte demisia de la echipă. Italianul a părut descumpănit la finalul înfrângerii cu Chindia Târgovişte, scor 1-0. Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a X-a a Ligii I, fiind a doua înfrângere a campionatului pentru olteni.

"Mă gândesc să îmi dau demisia, vedem în zilele următoare. Am şi probleme. Poate că s-a văzut şi în jocul echipei. Jucătorii nu au nicio vină. În primul rând, antrenorul e de vină. E bine că echipa e pe primul loc. Probabil că 100% îmi dau demisia. Da, asta e hotărârea", a spus antrenorul italian.

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiovareactiedemisiecristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare