Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cartu a fost surprins de plecarea lui Mangia: "Totul s-a intamplat ieri noapte!"

EXCLUSIV | Sorin Cartu a fost surprins de plecarea lui Mangia: "Totul s-a intamplat ieri noapte!"
Comentarii

In direct la Telekom Sport, Sorin Cartu a explicat cum au decurs lucurile in situatia lui Devis Mangia si cum s-a ajuns la demiterea antrenorului Italian.

Sorin Cartu, presedintele clubului U Craiova, sustine ca si el a ramas surprins de plecarea lui Devis Mangia. Antrenorul italian a fost de acord cu rezilierea contractului, dupa ce conducerea clubului s-a aratat nemultumita de rezultatele echipei. 

Mangia si-a incheiat aventura la Craiova, iar Cartu spune ca decizia a fost luata dupa ce antrenorul italian a discutat cu patronul Mihai Rotaru: "Stiti cum e, vorba istoriei. Regele a murit, traiasca regele! Si eu am ramas surprins. Totul s-a intamplat ieri seara cand s-a decis rezilierea ambiabila intre Mangia si Rotaru. Tot ce s-a intamplat in ultima perioada, toate accidentarile au impiedicat Craiova sa aiba o alta pozitie in clasament. A fost o saptamana neagra! Meciul cu Steaua, meciul din Cupa cu Viitorul. Au fost temeri mari, temeri mari de tot. Eu azi cand am venit la club si m-am intalnit cu domnul Rotaru, am intrat in birou si am deschis discutia apropos de ce se intampla. Mi-a zis ca nu avem cum sa il ajutam pe Mangia, ca e singurul care se poate ajuta pe el si echipa. Cand am discutat mi-a zis numai ca am reziliat. Indiferent de ce se va intampla, eu tehnic nu mai ajut pe nimeni. Nu mai vreau!" a marturisit Sorin Cartu in direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorin cartu 

viewscnt
Articole similare